Diagnosetekniker

Profilbillede
dato

Trives du med at løse komplekse tekniske opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten? Og brænder du for at arbejde med diagnose og fejlsøgning af biler?  - så er du muligvis vores nye Diagnosetekniker til vores værksted i Risskov.  

Hos P. Christensen i Risskov søger vi en Diagnosetekniker til vores værksted, der vil komme til at specialisere sig med komplekse og udfordrende tekniske opgaver inden for mærkerne Peugeot og Opel. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være fejlsøgning, diagnosticering samt reparation og vedligeholdelse af personbiler.   

Som vores nye Diagnosetekniker vil du blive del af et bilhus, hvor du vil indgå i et dedikeret team, hvor fagligheden er høj og humøret tilsvarende. Vi stiller de tekniske hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne.   

Vi søger dig, som:   

  • Er uddannet mekaniker og har erfaring fra et lignende job - erfaring med Peugeot eller Opel er en fordel, men ikke et krav  
  • Sætter en ære i at levere høj kvalitet og ekstraordinær god service  
  • Motiveres af komplekse tekniske opgaver  
  • Arbejder struktureret og selvstændigt    
  • Vægter det gode og tætte samarbejde højt med dine kolleger   

Vi er igennem flere generationer en familieejet virksomhed, hvor alle brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde, sparring og tæt kollegaskab.   

Skal du med på rejsen?   

Så søg stillingen hurtigst muligt online via linket eller kontakt Eftermarkedschef Jeppe Bækgaard Pedersen på telefon 2189 6003 for en nærmere dialog omkring jobbet.    

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges indtil, den rette kandidat er fundet.    

Vi glæder os til at høre fra dig.   

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

P. Christensen A/S, Risskov, Ravnsøvej, 8240 Risskov

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6038033

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet