18-årig gemte stoffer i bilrattet i Risskov

Profilbillede

En patrulje fattede torsdag kl. 13.15 mistanke til en modkørende bilist, der i høj fart kørte forbi dem på Vejlby Centervej i Risskov. 

Betjentene vendte om og satte blink og sirener til, og bilisten holdt derefter ind til siden. Bag rattet sad en 18-årig mand, som virkede påvirket af stoffer. Det lugtede kraftigt af hash i bilen, og betjentene spurgte derfor bilisten, om han havde stoffer på sig. 

Den 18-årige tog et par klumper hash frem og forsikrede patruljen om, at det var det eneste, der var i bilen. 

Betjentene var dog ikke helt overbeviste og ransagede bilen. Under ransagningen fandt patruljen nogle poser med skunk under ratstammen, og den 18-årige oplyste, at nu havde betjentene fundet alle de stoffer, der var. 

Ved gennemsynet af bilen lugtede rattet kraftigt af hash, og betjentene mistænkte derfor, at der alligevel var mere at komme efter. 

En narkohund blev tilkaldt, og da den reagerede kraftigt på en fært ved rattet, besluttede betjentene at skille rattet ad. Inde i rattet lå der flere salgsposer med hash og kokain, som ligesom de andre stoffer blev beslaglagt. 

Den 18-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, og da han virkede påvirket, blev han også sigtet for narkokørsel. 

Kilde: Østjyllands Politi