Århus har hele to atleter med til OL i Tokyo

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Det er snart ved at være tid til OL og på listen over danske atleter er Århus godt repræsenteret. Som det ser ud nu, så er der hele 16 atleter, som har en relation til Aarhus, der skal til OL i Tokyo.

To af disse atleter er også født og opvokset i byen. Det er enormt flot at Århus er så meget repræsenteret i Tokyo til OL.

Den danske delegation der går til åbningsceremonien er på 103 atleter, så det er en meget god gruppe der har Århus-relationer.

De to atleter der har dybe rødder i Århus, er Sara Slott Petersen og Jonas Warrer, som begge har æren af at være OL-medaljevindere.

Det bliver uden tvivl enormt spændende at følge med i hvor langt disse spændende danske atleter kan komme til OL. Indtil videre kan det godt så ud til at mange af dem har gode ideer. 

På trods af at OL i Tokyo allerede så småt er startet i vores hoveder, så er det altså først d. 23. juli, at OL for alvor begynder.

Herefter vil det løbe hele vejen til søndag d. 8 august, så der er rimeligt med tid til at opleve Tokyo og alt det byen har at byde på.

Kilde: Redaktionen