Billedkunstner Yrsa Dunvad inviterer til Åbne Atelierdøre i påsken

Profilbillede
dato

Atelier ”Undergrund” v/billedkunstner Yrsa Dunvad, Kanehaven 38, 8240 Risskov inviterer til Åbne Atelier Døre i påsken fra 1. april til og med 11. april – hver dag fra kl. 10-17.

Der er 70 m2 udstilling, god plads, så kom trygt.

Der er vin på kanden, sprit til hænderne og slik i skålene.

Jeg har malerier i små og store størrelser og hvis man er interesseret, kan man sagtens låne med hjem og prøve det af på den tiltænkte væg, ligesom jeg gerne maler efter bestilling og bestemte ønsker – helt uforpligtende.

Jeg har skrevet 4 kunstbøger med visdomsord, illustreret med foto af malerier – en evighedskalender/dagbog samt mange kunstkort

Jeg er også kunstner i Midtjyllands Kunstcenter i Bryrup, hvor de også har stor påskeudstilling - så der er masser at opleve i påsken.


Jeg er uddannet på Århus Kunstakademi på Dagskole fra 1993-2000, modtaget undervisning af anerkendte kunstmalere og fundet ud af, at det at male bliver man aldrig udlært helt i. Nye teknikker og farver dukker op, ja måder at gøre tingene på og det er derfor jeg er SÅ grebet af mit job som kunstmaler – ingen kender det næste pensels strøg.

Engang har jeg skrevet: At male er at leve. Det pensels strøg der blev sat lige her og nu – kan aldrig genskabes – derfor er kunst unika – der findes kun det ene i hele verden – det er da fantastisk.

Medudstiller: Den kendte keramiker Ginette Wien

Dekupage-æsker – Anne Lise Bassøe

DK4 har besøgt mig en hel dag og lavet optagelser både i mit atelier samt ude i min nye vogn. Udsendelsen hedder “Hjemme hos” og varer en halv time og sendes på DK4.

Se de første par minutter af udsendelsen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Yrsadunvad.dk // Yrsa Dunvad