Billedkunstner Yrsa Dunvads store efterårsudstilling

Foto: Privat. Et af Yrsas værker
Profilbillede

Nu har du muligheden for at se udstilling i Risskov fra 12. til 21. november 

Yrsa Dunvad’s malerier er abstrakt natur, der bemærker sig ved at være kraftige intense pensels strøg, spartel eller ridser i malingen, for ligesom at understrege og give liv til maleriet. 
Med lag på lag maling, opstår der mange historier i hendes malerier

Kunstanmelder Tom Jørgensen skriver i en anmeldelse:

”Ekstatisk natur – Hendes malerier er ikke kun landskabsmalerier, nej de er et udtryk for den totale identifikation med hendes motiver og hun gør, i sammenligning med Van Gogh, imiterer selve stoffet og den evige bevægelse i naturen.”

Hun elsker at komme små tekster fra biblen ind hist og pist, måske titter en engel frem eller små noder, da hun er optaget af hvilken melodi vi hver især fik her i livet. 

 
Foto: Privat // Yrsa Dunvad 

Hendes seneste værk er bogen “Livets byggesten”, om venskab og kærlighed, der jo er vores grundstamme. Bogen er den nyeste i en serie af seks bøger. 

Yrsa Dunvad har udstillet flere steder i udlandet og utallige steder i Danmark.

Ét af de steder, hun har udstillet, er hos Midtjyllands Kunstcenter, men hun har også haft flere udsmykningsopgaver og elsker i det hele taget bare at male, hvilket er tydeligt på hendes malerier. 

Kig ind forbi alle dage i tidsrummet 10-17, lån uforpligtende malerier med hjem eller kom forbi for at kigge på dem, de seks smukke kunstbøger, en række kunstkort og selvfølgelig julekort

Der er vin til ganen og en rigtig god stemning – Vi håber på at se dig! 

Medudstiller er keramiker Ginette Wien, glaskunstner Lillian Jensen og Anne LiseBassøe med hendes fine decoupageæsker- og engle. 

Atelier ”Underground”, Kanehaven 38, 8240 Risskov.
www.yrsadunvad.dk

Kilde: Yrsa Dunvad