Bliv børnetræner i VSK Aarhus

dato

Af Maria Thygesen

Brænder du ligeså meget for fodbold som os? Så bliv træner, og giv din glæde til spillet videre.

Bliv træner eller hjælpetræner i VSK Aarhus fodbold, og få en vigtig rolle i vores klub. Vær med til at give spillerne i klubben en uforglemmelige oplevelse både på og ude for banen.

Bliv en del af vores store trænerfamilie og vær med til at udvikle spillerne på en af vores mange hold og inspirere vores spillere, så de oplever det fede ved at spille fodbold. 

Du bliver en del af Jyllands anden største klub – beliggende i Aarhus Nord. Vi er i rivende udvikling og har brug for flere hænder.

Du vil sammen med den sportslige ledelse holde trænermøder sammen med de andre trænere, så vi alle følger klubbens talentmanual. Vi har et set up der ikke kun udvikler spillere men også trænere!

Vi søger nye trænere til vores børnehold for U3 – U12 drenge og piger. Vi tilbyder:

Grundig introduktion, supervision og løbende sparring, træner kurser, træning 1-3 gange om ugen + kamp, træner tøjpakke, årlig løn godtgørelse som dækker tøjvask, telefon og administration, sparring med de øvrige trænere til fællesmøder.

Du skal opfylde disse krav:
Du skal minimum være 18 år og have en ren børneattest, du skal brænde for fodbold og være god til børn, gerne have erfaring som fodboldtræner – men ikke et krav.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt børneudviklingstræner: Lukas Møller Jørgensen på 31 71 77 97 eller  lmj@vskaarhus.dk

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Maria Thygesen