Brobjerg Centrets Frisør klarer både spaltede spidser og trendy frisurer

Foto: Privat. Pernille og resten af frisørteamet
Profilbillede

Drømmer du om en ny frisure, god service og ekstraordinær rådgivning i forhold til dit hår, så kunne et besøg hos Brobjerg Centrets Frisør meget vel være noget for dig.

Siden 1983 har salonen holdt til i Brobjerg Centret i Egå i Aarhus, hvor den store erfaring og viden kombineres med de nyeste trends og løbende videreudvikling indenfor branchen. 

”Jeg startede hos salonen, da jeg var færdiguddannet frisør i 1988, og tilbage i 2006 overlod den tidligere ejer, Astrid, salonen til mig. Jeg har altid haft drømmen om at blive selvstændig, og så bød muligheden sig efter jeg selv havde fået tre børn og Astrid var klar til at gå på pension,” forklarer Pernille Kjellerup, som sammen med sine ansatte kan hjælpe kunderne med det meste. 

Erfaring kombineret med ny læring
I frisørsalonen vil man møde både erfarne frisører og frisørelever, og netop kombinationen af forskellige aldre og erfaringsniveauer betyder, at kunderne kan få hjælp til det meste, både klipning, farvning og håropsætning, såvel som manicure af kundernes negle. 

”Vi er to elever, to assistenter og så mig i salonen. Det er i høj grad eleverne, der gør, at vi er med på beatet i forhold til de nye trends, der rører sig, og så er der også store fordele ved vores andres erfaring, der gør, at vi kan hjælpe kunderne med stort set alt,” understreger Pernille, og fortsætter:

”Vi går meget op i at videreuddanne os, og hele tiden holde vores viden opdateret, og så går vi ikke på kompromis med de produkter og metoder, som vi bruger.” 

Hos Brobjergs Centrets Frisør vil man altså møde god service, god rådgivning og frisører, der ikke går på kompromis med kvaliteten af det arbejde, de udfører. 

Familiesalon og farveeksperter
Netop fordi salonen kan tilbyde så meget forskelligt, så er det en meget populær frisørsalon for familien, da der både er mulighed for professionel klipning af børn og voksne med forskellige behov. 

”Vi har mange trofaste kunder både fra området, men også dem, der bor langt væk, som alligevel kigger forbi jævnligt. Vi har en rigtig god beliggenhed, og så er der gratis parkering, som gør, at kunderne ikke skal bekymre sig om det, mens de får ordnet deres hår hos os,” forklarer Pernille. 

En af de ting, som de er rigtig gode til hos salonen, er farvning.
Frisørernes store viden om farverne og deres virkning i forhold til hinanden og forskellige typer hår gør, at de ofte er dem, som folk går til, hvis man skal have rettet op på en mislykket hjemmefarvning, eller bare vil være sikker på at få det bedst mulige resultat ud af processen. 

”Der er ikke det hår, som vi ikke kan lave eller redde. Vi kan lave alt indenfor smokey hair og highlights, vi har meget erfaring og står inde for et godt resultat,” understreger Pernille.

Hjælper nye frisører på vej
En af de ting, som også er vigtig for Pernille er, at hun bidrager til at hjælpe nye frisører på vej, og netop derfor har hun elever i sin salon. 

”Jeg har haft 14 elever i den tid, jeg har haft salonen. Der er altså mange elever, der kommer igennem hos os, og det er spændende. Vi møder dem et sted i livet, hvor de undergår en dannelse, på vej til at blive voksne. Det er måske deres første rigtige job, og her er man med til at udvikle deres måde at være på. Det kan jeg godt lide at være en del af,” slutter Pernille.

Følg Brobjerg Centrets Frisør på Facebook eller på deres hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Brobjerg Centrets Frisør // Pernille Kjellerup