Det første år er gået i Risskov Dyrehospital: “Vi havde aldrig turde drømme om at stå det sted, vi står i dag.”

Foto: Risskov Dyrehospital.
Profilbillede

I Risskov Dyrehospital er der fest og glæde i luften, da de nærmer sig deres første års fødselsdag den 9. september.

Dyrehospitalets grundlægger, dyrlæge Michael Schaap, har i mange år drømt om at skabe det perfekte sted for dyrebehandling, og det er netop, hvad Risskov Dyrehospital repræsenterer. Et år efter åbningen er det tydeligt, at drømmen er blevet til virkelighed.

Efter mere end 15 års erfaring som dyrlæge følte Michael Schaap, at tiden var inde til at omsætte sine visioner til handling.

I september 2022 åbnede han dørene til Risskov Dyrehospital, og siden da har hans dyrlægeteam arbejdet målrettet på at levere den bedst mulige dyrebehandling.

“Efter at have arbejdet som dyrlæge siden 2005, syntes jeg både at mine faglige kompetencer og min erfaring var et sted, hvor jeg med god mavefornemmelse kunne opstarte Risskov Dyrehospital,“ fortæller Michael.

Tre grundsten for succes
Risskov Dyrehospital er bygget på tre grundlæggende principper, der sikrer den bedste mulige behandling for deres patienter. Disse principper er stærke faglige kompetencer, brugen af det nyeste udstyr og skabelsen af en positiv oplevelse for både dyr og ejere.

Den gode oplevelse er centralt for Risskov Dyrehospital, og det opnås gennem en serviceminded og lyttende tilgang til både patienter og deres ejere.

“Udover at det selvfølgelig er rart, så er det imødekommende og positive bånd, som derigennem bliver skabt også vigtigt for deres arbejde. Det danner fundamentet for et godt samarbejde, hvilket er nødvendigt for at kunne give den bedste behandling," siger Michael.

Et års succeshistorie
Meget er sket siden Risskov Dyrehospital åbnede sine døre i september 2022. På blot et år er over 2000 klienter og deres kæledyr blevet registreret i systemet.

For at kunne imødekomme det stigende antal patienter har personalet vokset fra fire til ti ansatte, og der er planer om at ansætte yderligere to veterinærsygeplejersker og to dyrlæger til holdet.

En anden milepæl er godkendelsen til at uddanne veterinærsygeplejerskeelever. Laura, der hidtil har været klinikassistent, starter sit uddannelsesforløb i oktober.

“For et år siden, da Risskov Dyrehospital åbnede, havde vi aldrig turde drømme om at stå det sted, vi står i dag. Det skyldes udelukkende den varme velkomst, som Risskov Dyrehospital har fået i lokalområdet," siger Michael med glæde i stemmen.

Om Risskov Dyrehospital
Risskov Dyrehospital henvender sig til alle familiedyr, men de har klart flest hunde- og kattepatienter. Deres brede erfaring og kompetencer gør, at de kan tage vare på dit kæledyrs sundhed. De kan både være behjælpelige med det årlige sundshedstjek eller en vaccination, men de står også klar i akutte situationer eller hvis avancerede operationer er nødvendige.

For mange kan det være svært at få presset et dyrlægebesøg ind i en travl hverdag. For at imødekomme det, har Risskov Dyrehospital derfor også åbent om lørdagen til almindelige priser.

“At vi er en lille og privatejet virksomhed gør desuden, at der ligger utroligt meget nærhed og hjerte i vores arbejde. Vi går gerne den ekstra mil for vores patienter og deres ejere,” understreger Michael Schaap.

Du finder meget mere om Risskov Dyrehospital på deres Facebookside og hjemmesideRisskov Dyrehospital har adresse på Lystrupvej 50, 8240 Risskov.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Risskov Dyrehospital