Døgnrapporten i Risskov: fredag den 19. november

Profilbillede

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mand stukket med kniv – vidner søges

Østjyllands Politi fik natten til fredag kl. 1.43 en anmeldelse om, at en 21-årig mand var blevet stukket med kniv af et par maskerede gerningsmænd ud for en adresse på Kalmargade i Aarhus N. 

Flere patruljer kørte til stedet, hvor de traf den 21-årige, der blev kørt til behandling for nogle stiksår. Han var dog umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. 

Politiet har i løbet af natten sikret spor på stedet og patruljeret i området, men der er endnu ikke anholdt nogen i sagen. 

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set overfaldet, eller som har oplysninger i sagen. Oplysninger kan gives til politiet via tlf. 114. 

**

 

Kunde og ekspedient havde hash i lommerne

Civilklædte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje stod torsdag omkring kl. 17.30 ved en butik i Aarhus C, hvor de tidligere har sigtet både kunder og personale for at have hash på sig. 

Mens de stod der, kom en 23-årig mand ud fra butikken, og da patruljen tog kontakt til ham, kunne de lugte hash. De visiterede ham derfor og fandt en mindre mængde skunk og hash i den ene lomme. Stofferne blev beslaglagt, og den 23-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Betjentene gik nu ind i butikken, hvor de tog kontakt til den 42-årige mand, der stod bag disken. Han fremviste frivilligt en klump hash, han havde på sig og blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Politiet fandt ikke yderligere stoffer ved visitationen. 

**

 

Standsede bil og fandt hash 

En bil med fire mænd blev på Østergade i Aarhus C torsdag kl. 17.49 standset af betjente fra Østjyllands specialpatrulje, der havde mistanke til, at mændene havde stoffer på sig. 

Mistanken viste sig at holde stik, da betjentene fandt en mindre mængde hash på to mænd på 29 og 34 år. Begge blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, og hashen blev beslaglagt. 

De to andre mænd havde ikke noget ulovligt på sig. 

**

Havde salgsposer med stoffer på sig

En patrulje fik torsdag kl. 13.59 mistanke til en 27-årig mand, som sad i en kælderskakt på Gudrunsvej i Brabrand. Den 27-årige blev visiteret, og i hans lommer fandt betjentene en del joints samt flere salgsposer med skunk og hash. 

Han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

31-årig mand anholdt – havde halskniv på sig

I forbindelse med en færdselsindsats i det vestlige Aarhus holdt en betjent omkring kl. 19.30 på Torpevænget i Aarhus V, da en gruppe mænd stillede sig omkring patruljebilen. 

Flere af dem havde en aggressiv fremtoning, og en 31-årig mand hev pludseligt døren til patruljevognen op. Flere patruljer kom nu til stedet, og det fik mændene til at sprede sig, og der blev ro i området. 

Den 31-årige mand, som havde åbnet bildøren, blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Da betjentene visiterede ham, fandt de en halskniv, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven. 

**

 

Sigtet for at snyde ekspedient og stjæle penge

En 27-årig mand og en 34-årig kvinde blev torsdag anholdt og sigtet for et tricktyveri begået i Dagli’Brugsen i Pindstrup. 

Østjyllands Politi fik kl. 15.50 en anmeldelse fra butikken, da de kunne se, at der manglede penge fra kassen, efter at en kvinde havde været inde og veksle et større beløb. 

Kvinden havde under vekslingen forvirret ekspedienten, mens de udvekslede sedler, og på den måde lykkedes det hende tilsyneladende at få nogle tusinde kroner ud af det. 

Personalet havde dog haft mistanke til kvinden, og derfor talte de hurtigt efter kassen op, og de kunne også give et godt signalement af både kvinden og den bil, hun kørte fra stedet i. 

Kl. 19.00 opdagede en patrulje bilen på Århusvej tæt på Grenaa, og de bragte den til standsning og tog kontakt til en 34-årig kvinde, der svarede nøje til signalementet fra Brugsen. Ved siden af hende sad en 27-årig mand, og begge blev sigtet for tyveri. 

Kvinden havde nogle tusinde kroner på sig, som blev beslaglagt, da de formodes at stamme fra tyveriet. 

**

 

Forsøgte at købe hash foran betjente

Torsdag kl. 20.45 stod et par civilklædte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje ved en mindre gruppe mænd på Gudrunsvej i Brabrand. En ung mand kom til, og han havde tilsyneladende ikke opdaget betjentene. 

I hvert fald tog han kontakt til en 27-årig mand i gruppen og bad om at købe noget hash – det skete lige foran betjentene, der valgte at visitere alle personer på stedet. 

Den 27-årige havde salgsposer med joints og hash på sig, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Ud over stofferne beslaglagde politiet også nogle hundrede kroner i kontanter, som den 27-årige havde på sig. 

En 20-årig mand i samme gruppe blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en joint på sig. 

**

 

Havde hash i lommerne og forsøgte at løbe fra politiet

En patrulje tog torsdag kl. 21.28 kontakt til en 18-årig mand, som gik på Vestergrave i Randers C. Da han så betjentene, begyndte han at løbe fra stedet, men han blev hurtigt indhentet og efterfølgende visiteret. 

I hans lomme havde han flere salgsposer med hash, og han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Havde stoffer i lommer og i lejlighed

I forbindelse med patruljering i Randers NØ torsdag aften fik betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje kl. 21.30 mistanke til en 23-årig mand, som virkede påvirket, da han gik rundt på Glarbjergvej.

Den 23-årige blev visiteret, og da betjentene fandt nogle salgsposer med hash og nogle hundrede kroner i kontanter, blev han anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Fundet fik politiet til også at ransage mandens bopæl i Randers, og her fandt betjentene mere hash, der lå sammen med en digitalvægt. Både stoffer og kontanter blev beslaglagt. 

Senere kl. 23.40 havde specialpatruljen fat i en 21-årig mand, der gik rundt på Gl. Hobrovej i Randers NV. Han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash på sig. 

** 

 

Færdsel

Torsdag kl. 17.50 skete der et færdselsuheld på Åby Ringvej i Aarhus V. En 22-årig mandlig bilist stødte sammen med en civil patruljebil med udrykning i forbindelse med et vognbaneskifte. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Natten til fredag kl. 00.36 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Randersvej i Aarhus N. I første omgang forsøgte den 21-årige at udgive sig for at være en anden, og han blev derfor også sigtet for at opgive falsk navn til politiet. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Jeppe Aakjærs Vej i Åbyhøj begået torsdag d. 18/11 mellem kl. 8.00 og kl. 15.30
På Bragesvej i Åbyhøj begået torsdag d. 18/11 mellem kl. 16.00 og kl. 17.00
På Stubvangen i Randers NV begået torsdag d. 18/11 mellem kl. 17.10 og kl. 19.07
På L.P. Bechs Vej i Risskov begået torsdag d. 18/11 kl. 17.00
På Themsvej i Risskov begået torsdag d. 18/11 mellem kl. 12.00 og kl. 20.15
På L.P Bechs Vej i Risskov begået torsdag d. 18/11 mellem kl. 17.00 og kl. 20.40
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi