Døgnrapporten i Risskov: mandag den 22. november

Profilbillede

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

Sigtet for at slå med flaske

Østjyllands Politi fik natten til mandag kl. 00.21 en anmeldelse om, at en 20-årig mand var blevet slået i hovedet med en ølflaske på en beværtning på Fiskergyde i Aarhus C. 

En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den 20-årige, som havde ondt i hovedet, og han blev derfor kørt til tjek på skadestuen. Han var dog umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. 

Flere vidner udpegede en 23-årig mand, der gik rundt i nærheden, som gerningsmanden, og han blev derfor anholdt og sigtet for grov vold. 

Det var angiveligt nogle mindre uoverensstemmelser, der førte til episoden på beværtningen. 

**

 

Udgav sig for at være fra Børns Vilkår

To drenge på 15 og 16 år gik søndag eftermiddag rundt i et kvarter i Højbjerg, hvor de henvendte sig på forskellige adresser og fortalte, at de samlede ind til Børns Vilkår. 

En beboer syntes, at det virkede noget mistænkeligt, da de ikke havde en indsamlingsbøsse med eller andet, der indikerede, at de var rigtige indsamlere. Desuden var Børns Vilkår slet ikke i gang med en landsindsamling. 

En patrulje kørte til stedet, og kort efter fik de kontakt til de to drenge, som ikke var tilknyttet nogen form for organisation. De havde tilsyneladende ikke nået at lokke nogen til at donere penge, og de blev derfor sigtet for forsøg på bedrageri. 

De sociale myndigheder og drengenes forældre blev underrettet. 

**

 

Skabte uro på testcenter og blev anholdt

En 33-årig mand skabte søndag omkring kl. 18.30 uro og utryghed i et testcenter i Rønde. 

Den 33-årige var beruset, sparkede på vinduerne og forstyrrede medarbejderne på stedet. Blandt andet råbte han noget uanstændigt til en kvindelig medarbejder. Trods gentagne anmodninger fra medarbejderne nægtede han at forlade testcentret, og til sidst blev politiet tilkaldt. 

En patrulje kørte til stedet, hvor den 33-årige blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse ved verbal uanstændighed. 

**

 

Kastede hash ud af vinduet

En patrulje standsede søndag kl. 21.37 en bil på Vestre Ringgade i Aarhus i en rutinekontrol. Kort inden bilen kørte ind til siden, så betjentene, at en mand på forsædet kastede en pose ud ad vinduet. 

Det viste sig, at der var hash i posen, og den 19-årige mand på forsædet blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Sigtet for bedrageri efter parfumesnyd

En vagt i Salling i Aarhus C kontaktede søndag kl. 15.56 politiet og fortalte, at han havde tilbageholdt en 36-årig kvinde, som skulle have forsøgt at snyde en ekspedient. 

Kvinden havde taget en parfume, som hun var på vej ud af butikken med, da alarmen gik. Hun gik derefter hen til den nærmeste kasse og sagde til ekspedienten, at hun havde købt parfumen og gerne ville have pengene retur. 

Den hoppede ekspedienten dog ikke på og tilkaldte i stedet vagten. 

Da politiet kom frem, blev den 36-årige sigtet for bedrageri. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Rugmarken i Lystrup begået mellem lørdag d. 20/11 kl. 17.00 og søndag d. 21/11 kl. 00.00
På J.P. Larsens Vej i Brabrand begået lørdag d. 20/11 kl. 17.30
På Ørnsøvej i Risskov begået mellem lørdag d. 20/11 kl. 19.00 og søndag d. 21/11 kl. 22.50
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi