Døgnrapporten i Risskov: søndag den 28. november

Profilbillede

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør

En 17-årig mand fra Aarhus vil kl. 1400 blive fremstillet ved Retten i Aarhus sigtet for indbrud i en forretning på Viborgvej i Aarhus. Resultatet af grundlovsforhøret vil efterfølgende blive udsendt på Twitter.

 

Døgnrapport for Østjyllands Politi den 28. november 2021

 

Færdsel


Søndag kl. 03.12 blev en 31-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Høgevej i Aarhus V.

Søndag kl. 04.34 blev en 29-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Fiskergade i Aarhus C.

Søndag kl. 01.20 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Carøesgade i Randers.

Søndag kl. 02.34 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Paludan-Müllers Vej i Aarhus V.

Søndag kl. 03.12 blev en 31-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Høgevej i Aarhus V.

Indbrud


Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands Politikreds.

På Birkevej i Risskov begået lørdag d. 26/11 mellem kl. 09.30-15.30.
På Birketinget i Aarhus C begået lørdag d. 26/11 kl. 18.57.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi