Døgnrapporten i Risskov: tirsdag den 4. januar

Profilbillede

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Randers kl. 13.45

Vi fremstiller i dag kl. 13.45 en 52-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. Hun sigtes for forsøg på manddrab ved mandag aften i en lejlighed i Randers at have forsøgt at stikke en 79-årig mand i halsen med en kniv.

Den 79-årige, som er i familie med den 52-årige, fik en mindre flænge på halsen, men kom ikke alvorligt til skade. Den 52-årige blev anholdt kl. 23.18 i lejligheden – få minutter efter anmeldelsen til politiet.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.

**

 

Anholdt og sigtet for indbrud i lejlighed

Mandag kl. 20.15 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende indbrud på Norges Allé i Aarhus N. Da den første patrulje landede på stedet, spottede betjentene tre personer, der nu stod ude foran et lejlighedskompleks.

Da personerne så politiet, begyndte de at løbe mod nord med den ene af betjentene i hælene. Det lykkedes betjenten at få indhentet en af personerne, en 45-årig mand, der blev anholdt på stedet. Han blev fundet i besiddelse af noget elektronik, diverse smykker, en skruetrækker og nogle sorte handsker og blev sigtet for indbrud i en lejlighed på Norges Allé.

En hundepatrulje ankom kort efter til stedet og gik spor efter de to personer, der var sluppet væk. Det lykkedes dog ikke i første omgang at finde dem.

**

 

Mand med kniv skabte utryghed i Hasle

Mandag kl. 07.15 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand havde truet med en kniv på Cirkle K på Rytoften i Aarhus V. Manden var ikke længere på stedet, og hans signalement blev videregivet til patruljerne, der kørte i området.

Kort efter modtog politiet en ny anmeldelse om, at den samme mand var blevet set på Viborgvej, hvor han havde punkteret dæk på flere parkerede biler. Han havde også sparket ud efter en 29-årig kvinde, der var kommet cyklende på Haslevej, så hun var tæt på at vælte af sin cykel.

Den 29-årige mand blev kl. 7.45 anholdt i krydset Silkeborgvej/Haslevej, hvor han blev fundet i besiddelse af en kniv. Patruljen fandt efterfølgende frem til fire biler, der holdt parkeret på Tingvej, som hver især havde fået punkteret to dæk.

Den 29-årige mand er foreløbigt blevet sigtet for vold, ved at have sparket ud efter cyklisten, for overtrædelse af knivloven og for fire gange hærværk mod de parkerede biler.

**

 

To biler med et smæk

Mandag kl. 14.07 standsede en patrulje en bil på Frederiks Allé, idet den 36-årige mand, der førte bilen, var frakendt førerretten. Han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Mens betjentene talte med manden, kom en anden bil kørende forbi, og de to mænd, der sad i bilen, kiggede nervøst efter patruljebilen. Bilen standsede i krydset Kriegersvej/Frederiks Allé, men da betjentene gik hen til den, sad der ikke nogen på førersædet. Der sad en mand på passagersædet og en på bagsædet.

Bilen lugtede kraftigt af hash, og betjentene kunne se en mixerbakke og en mindre salgspose med hash. Den 25-årige mand, der sad som forsædepassager, erkendte, at hashen tilhørte ham, og han blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

**

 

Fandt hash og en kniv

En gående patrulje fra lokalstationen i Aarhus Vest kom mandag kl. 20.39 forbi et kælderrum på Janesvej, hvor der lugtede kraftigt af hash. På stedet befandt sig tre personer, der alle blev visiteret.

Den ene, en 20-årig mand, blev fundet i besiddelse af lidt hash og skunk, og han blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika.

En af de andre, en 18-årig mand, blev fundet i besiddelse af en enhåndsbetjent foldekniv og blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

**

 

Færdsel

 

Mandag kl. 08.01 skete der et færdselsuheld på Park Allé i Aarhus C, da en 76-årig mandlig fodgænger gik ud på vejen uden at orientere sig, hvorefter han blev ramt af en kvindelig cyklist. Både fodgængeren og cyklisten blev væltet omkuld, men cyklisten kom hurtigt på benene og kørte fra stedet. Den mandlige fodgænger blev kørt til undersøgelse på skadestuen.

Mandag kl. 14.30 skete der et færdselsuheld på Kastbjergvej i Glesborg. En 68-årig mandlig bilist kom kørende ad Kastbjergvej, da han overså en trehjulet knallert, ført af en 57-årig mand, der kørte længere fremme på vejen. Bilisten påkørte knallerten, så den endte i grøften, hvor den rullede rundt flere gange. Begge parter blev kørt til tjek på skadestuen.

Natten til tirsdag blev en 36-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Grenaa.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Skejbyvej i Risskov begået mellem torsdag den 23/12 kl. 14.00 og mandag den 3/1 kl. 06.45
  • På Norges Allé i Aarhus N begået mandag den 3/1 kl. 20.15
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi