Døgnrapporten i Risskov: torsdag den 14. oktober

Profilbillede

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

 

Ransagning af bil førte til flere sigtelser og skunkfund

Som omtalt i onsdagens døgnrapport blev en 27-årig mand natten til onsdag standset af en patrulje på Grenåvej i Risskov. Da betjentene kom hen til bilen, lugtede det kraftigt af hash, og den 27-årige virkede påvirket af stoffer. Manden blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel, han blev visiteret, og bilen blev ransaget. 

Under ransagningen fandt patruljen en del poser med skunk og flere tusinde kroner i kontanter. Både stoffer og penge blev beslaglagt, og den 27-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Sagen sluttede dog ikke her, idet politiet efterfølgende tog ud for at ransage den adresse i Risskov, hvor den 27-årige pt. bor. På adressen traf betjentene en 28-årig mand, som også bor på adressen, og en 28-årig mand, som var på besøg. 

I huset var der et skunklaboratorium med flere skunkplanter, og betjentene fandt også flere poser med skunk og nogle tusinde kroner i kontanter. 

Begge de 28-årige mænd blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, og planter, stoffer og alt udstyret til dyrkningen af planterne blev beslaglagt. 

I forbindelse med ransagningen fandt betjentene nogle ting, der ledte dem på sporet af en adresse i en lille by på Djursland. Da betjentene ankom til adressen, kunne de lugte hash uden for huset, og da der ikke var nogen hjemme, skaffede patruljen sig selv adgang til stedet. 

Inde i huset fandt betjentene et større skunklaboratorium med omkring 170 skunkplanter, som alle blev beslaglagt. Ingen personer blev truffet, men efterforskningen ledte politiet til en 31-årig mand, som bor i en lejlighed i Aarhus C. 

Onsdag formiddag aflagde Østjyllands Politis specialpatrulje så manden i Aarhus et besøg, og i hans lejlighed fandt betjentene under ransagningen en del pot, skunk, hash og piller samt et større kontantbeløb. 

Den 31-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen videre. 

** 

Skyggeboksende mand anholdt

Nogle utrygge borgere ringede onsdag omkring kl. 16.50 til politiet, da en beruset mand generede dem og stod og boksede ud i luften i Mølleparken. 

Manden havde råbt og skreget af en mand, der bad ham forholde sig i ro, og da politiet kom frem, stod manden stadig og ”skyggeboksede” foran flere mennesker. 

Den 43-årige mand blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

** 

 

Kvinde anmeldte blufærdighedskrænkelse

En 22-årig kvinde kontaktede onsdag kl. 21.30 politiet og fortalte, at hun et kvarter forinden var blevet udsat for blufærdighedskrænkelse af en mand på Risskov Bibliotek. 

Ifølge kvinden stod hun ved nogle boghylder, da manden tog fat om hendes hofter og gned sig op af hende. Kvinden råbte op og skyndte sig væk fra stedet, hvorefter hun ringede til politiet. 

En patrulje kørte efterfølgende rundt i området for at lede efter gerningsmanden, men det lykkedes ikke at finde frem til ham. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

**

 

Anneks brændte ned

Politi og brandvæsen rykkede natten til torsdag kl. 4.51 ud til en brand i et anneks til et hus på Rævevej i Ebeltoft. Ingen personer befandt sig i bygningen, da branden brød ud, og ingen kom derfor til skade ved branden, der ikke nåede at brede sig til hovedbygningen. 

Brandvæsnet fik slukket branden, men annekset nåede næsten af brænde helt ned. 

Det er uvist, hvordan branden er opstået. 

**

 

Færdsel 

Onsdag kl. 7.41 skete der et færdselsuheld i krydset Vejlby Ringvej/Risvangs Allé i Aarhus N. En 49-årig kvindelig bilist foretog et venstresving og kørte ind foran en 47-årig mandlig motorcyklist, der kørte ind i bilen. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 8.42 blev en 41-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Risskov. Da betjentene visiterede ham, fandt de en mindre mængde pot i en bæltetaske. Han blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Onsdag kl. 18.59 skete der et færdselsuheld i en rundkørsel på Hovedvejen/Mellemstrupvej tæt på Grenaa. En 54-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil og kørte op over rundkørslen og ramte et autoværn på den modsatte side. 

Onsdag kl. 19.17 skete der et færdselsuheld i et kryds på Blomstervej i Tilst. En 20-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 37-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 20-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.  

Natten til torsdag kl. 2.21 blev en 22-årig anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nordlyvej i Ryomgård. Ved siden af bilen fandt betjentene en pose hash, som hverken den 22-årige eller hans 19-årige mandlige medpassager ville vedkende sig. Hashen blev beslaglagt til videre undersøgelse. 

Natten til torsdag kl. 2.35 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hospitalsgade i Randers C. Han blev også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da betjentene fandt en pose hash og en mindre mængde kokain på ham, da han blev visiteret. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Præstevangsvej i Hasle begået mellem tirsdag d. 12/10 kl. 20.00 og onsdag d. 13/10 kl. 10.00
På Egevænget i Tranbjerg begået onsdag d. 13/10 kl. 16.35

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi