En sort dag for IK Skovbakken

IK Skovbakken 3. Division Herrer (Foto: N. Thomsen)
Profilbillede
dato

Lørdagens 3. divisionsopgør mellem IK Skovbakken og Trustrup-Ålsrode IF endte i et ærgerligt nederlag på hjemmebane til mandskabet fra IK Skovbakken.

IK Skovbakken har gang i en ganske pæn sæson, og inden lørdagens kamp havde holdet endnu ikke tabt en kamp. Lørdag fik de så besøg af Trustrup-Ålsrode, der hidtil ikke havde vundet en kamp. Det lå derfor i kortene, at en sejr til Skovbakken var hjemme. Men sådan gik det ikke.

“Et bittert nederlag. Det blev en sort dag for Skovbakken. Vi får ikke på noget tidspunkt kampen over på vores præmisser, og så bliver det en kamp, når vi endelig får sat tingene fornuftigt sammen, hvor vi brænder alt for meget. Jeg er naturligvis skuffet over resultatet, men jeg er mest skuffet over måden vi kommer ud af kampen på,” lyder det fra cheftræner, Nikolaj Thomsen.

“Jeg anerkender et godt spillende modstanderhold, men jeg syntes ikke vi får afleveret et acceptabelt udtryk på banen og vi går derfra med en bitter smag i munden. Der er ingen der springer i øjnene i dag. Vi taber som et hold og der skal vi rejse os igen.”

Nikolaj Thomsen mener, at der er plads til forbedring, og holdet skal oppe sig på visse punkter inden næste kamp:

“Vi skal levere et bedre udtryk i 60 minutter, og så skal vi samle os selv op som trup og melde os ind i kampen igen. Der kommer nederlag i løbet af en sæson, og vi skal ud og finde gnisten igen til at levere bedre.”

Den næste modstander IK Skovbakken skal møde er Nørre Djurs HK. De spiller på Nørre Djurshallen søndag den 13. november med kampstart klokken 13:55.

Kampens resultat: 19-28 til Trustrup-Ålsrode IF
Række: 3. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Nikolaj Thomsen, IK Skovbakken 2 - 3. Division Herrer