Få bilen fikset og klar til sommerens udflugter

Profilbillede
dato

Sommeren kommer nærmere og nærmere, hvilket giver anledning til køreture og udflugter rundt i Danmark og måske også i Europa. For at få en succesfuld tur er det vigtigt at have bilen klar og parat til de lange ture, så der er minimal risiko for, at der sker uforudsete hændelser. Vedligeholdelse af bil er noget, som vi alle ved, at vi skal gøre, men i en travl hverdag kan det glippe. Men når bilen skal ud at køre langt, så er det værd at sørge for, at den er i top form. I denne forbindelse kan du besøge et autoværksted i Risskov og Aarhus, der kan hjælpe dig og din bil klar til sommeren.

Opret en serviceaftale

Vedligeholdelse af din bil er, som tidligere nævnt, rigtig vigtigt for at undgå de store reparationer og uforudsete udgifter, der kan opstå. Hvis du er dårlig til at bestille tid til en regelmæssig service hos din forhandler eller autoværksted, så kan du med fordel indgå i en serviceaftale i stedet. Med dette vil du altid være i trygge hænder. Med et fast månedligt beløb tager dit autoværksted Pedersen & Nielsen, som findes i Risskov og Aarhus, sig af din bil og giver den de reparationer og service, som den har brug for. Du skal derfor ikke frygte en stor værkstedsregning, men i stedet nyde at din bil er ajourført og opdateret, så den er klar til at køre Danmark eller Europa rundt.

Farvel til buler

Det kan nærmest ikke undgås at få en bule i ny og næ. Enten kan man selv være uheldig at overse noget, der kan skabe en bule eller skade i bilen, eller også kan det ske for en anden, hvor det kan gå ud over din bil. Hos Pedersen & Nielsens autoværksted i Risskov og Aarhus står der dygtige karrosseriteknikere klar til at håndtere dine skader - både store og små - og de hjælper også gerne med at udfylde skadeanmeldelsen. Hvis skaden er stor, så har du også mulighed for at få en lånebil til rådighed, så du kan komme hurtigt ud på vejen igen.

Hjul og dæk

Hvis du skal ud at køre langt til sommer, så er det ekstra vigtigt, at du har de rigtige og lovlige dæk på. Dette er afgørende for sikkerheden, når du kører bil. Hvis du kører med sæsondæk, så sørg endelig for at skifte til sommerdæk, inden du begiver dig på lange ture i ferien. Ligeledes skal dækmønstret være minimum 1,6 mm ifølge loven, så hvis dine dæk er ved at være for slidte, så kan du få dem skiftet hos autoværksted i Risskov og Aarhus.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen