Fantastisk kulisse da Skovbakken tabte bitterligt

Profilbillede
dato

IK Skovbakkens 3. divisions-herrer lagde en målrettet indsats for dagen ved fredagens opgør mod Nordthy IF, da mandskabet besøgte Nordthyhallen.

Desværre tabte IK Skovbakken med 24-21 til modstanderne, hvilket cheftræner Nikolaj Thomsen havde følgende reaktion på:

Det var et rigtigt ærgerligt nederlag for os, da en sejr havde åbent en lille dør på klem til en top 2 placering, og en mulighed for at komme med i en oprykningskamp til 2. Div. Desværre blev det ikke sådan, og taget i betragtning at vi ikke kunne stille med alle mand i går, så var holdets indsats rigtig flot.

Jeg synes, at kampbilledet og kulissen var en topkamp værdig. Det var en kamp, der på flotteste vis blev ledet af et dommerpar og to hold, der ønskede at spille god håndbold.

Thomsen understreger, at præstationen kan forbedres:

Vi prøver så vidt muligt ikke at arbejde fra gang til gang, men det er klart at når skuffelsen har lagt sig, så skal vi fortsætte med de positive takter. Vi skal også finde en gejst til at spille med den vilje og intensitet vi så op til og efter pausen, og det skal vi finde i 60 minutter.

Kampen ender som sagt med, at IK Skovbakken 2 må tage hjem uden point, men cheftræneren fremhæver dog:

Det er klart at holdet kommer først i, for det var en holdindsats der bragte os tilbage. Men jeg må rose vores "Young Gun", Emil Svensson, og Lukas i målet. Emil Svensson havde en svær kamp og i perioder var der en forbandelse over ham og stolperne i målet.

Men han knoklede og det var dejligt at se, selv i afgørende situationer der blev han ved med at spille aggressivt mod mål og til sidst lykkedes han med nogle gode aktioner. Lukas i målet fik virkeligt fat i 2. halvleg, og med gode betingelser, fra et hårdt kæmpende forsvar, holdte han os inde i kampen med mange gode redninger.

Søndag den 27. februar møder IK Skovbakken 2, Nibe HK. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 i Nibe Idræts- & KulturCenter.

Kampens resultat: 24-21 til Nordthy IF
Række: 3. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Nikolaj Thomsen, IK Skovbakken 2 - 3. Division Herrer