Festugekoncert - sonater for violin og klaver i Huset Below (Lisbjerg gl. Præstegård)

På billedet ses: Ina Tagmose, violin og Kristian Giver, klaver.
Profilbillede

Oplev en skøn eftermiddag med klassisk musik i Huset Below, hvor violin og klaver forenes i velkendte mesterværker og moderne kompositioner. Bliv fortryllet af tonernes skønhed den 2. september 2023.

NB: Tilmelding er nødvendig på linker her

Vi vil blive præsenteret for to af de mest berømte violinsonater: Beethovens "Forårssonate", op. 24, samt Johannes Brahms' pragtfulde sonate, op. 78. Derudover vil vi også opleve tre klangskønne småstykker af den yderst aktuelle ukrainske komponist Valentin Silvestrov, som i en alder af 86 og i landflygtighed i Berlin fortsat begejstrer publikum verden over.

Ina Tagmose har modtaget sin uddannelse under Endre Wolf ved Konservatoriet i København og har tidligere været fast medlem af Esbjerg Ensemble. I dag er hun en fremtrædende violinist i Aarhus Sinfonietta, underviser ved Aarhus Musikskole og arbejder som freelance musiker med tilknytning til blandt andet Aarhus Symfoniorkester og Randers Kammerorkester.

Kristian Giver har sin uddannelsesbaggrund fra Det Jyske Musikkonservatorium under Peter Westenholz. Han har desuden videre studeret hos Tatiana Nikolaewa i Salzburg. Kristian bestrider rollen som organist ved Todbjerg og Mejlby Kirker samt fungerer som klaverlærer ved Aarhus Musikskole og MGK Østjylland.

Billetter kan erhverves til en pris af 150 kr.

Kilde: Huset Below