Flensted var flyvende for VSK Aarhus

Profilbillede
dato

Der var spænding i luften, da VSK Aarhus søndag bragede sammen med Oure Fodbold Akademi hjemme på Kunstgræsbanen-Vejlby/Risskov Centret. Opgøret fandt dog aldrig en vinder, da kampen endte 4-4.

Cheftræner Thomas Ottosen havde følgende reaktion på det uafgjorte resultat, og fortæller blandt andet også omkring nogle taktiske ændringer, sket på klubbens initiativ.

En tæt kamp - med en god modstander. Vi startede med et godt mål, men blev alt for passive, efter et dumt gult kort til Gustav. Herefter sad Oure på kampen, og vi havde det svært. Det blev meget bedre i 2 halvleg, hvor vi fik justeret i pausen.

Første kamp med 4-3-3, vi har før spillet med 3, i bagkæden - og det skulle vi lige vende os til. Men det er en prioritet i klubben, at 3 div. og ungdom har samme spillekoncept. Det skal vi arbejde med, i kampe og til træning.

Eksempelvis skal U16, U17 og U19 træne på samme tidspunkt, og spillerne vil bl.a vil opleve mulighed for at træne "op", efter 25/50/25 konceptet. Vi glæder os til et øget samarbejdet, på tværs af de 3 hold.

Det var ikke den skønneste indsats, og her bed cheftræner Ottosen især mærke i et par ting under kampen.

Vi skal være klar fra start. Vi skal turde spille med fremadrettede wingbacks, og den centrale midtbane som omdrejningspunkt for at bryde modstanderen og sætte gang i omstillinger. Når vi lykkes med vores spil, har holdet store kvaliteter.

Uanset hvad er 1 point bedre end 0, og Thomas fremhæver også positive takter fra kampen, hvor Rasmus Flensted brillerede.

Rasmus Flensted med tre mål. Blandt andet scorer Rasmus direkte efter vi giver bolden op, efter et Oure mål. Sparker den direkte fra pletten, over målmanden, som stod langt ude i feltet og så i kassen.

Der skal også lyde en 'tak' til Victor, som afløste vores normale ellers sikre målmand, Conrad, der desværre ikke kunne spille. Han havde en række gode indgreb i målet.

VSK Aarhus spiller igen lørdag den 19. marts, hvor de møder FC Skanderborg på Fælleden kunstgræsbane med kickoff klokken 13:00.

Kampens resultat: 4-4
Række: U17 Drenge Liga 2 - Forår 2022

Mål
10'1-0Rasmus Flensted
20'1-1Ukendt
29'1-2Ukendt
38'1-3Ukendt
50'2-3Rasmus Flensted
62'2-4Ukendt
63'3-4Rasmus Flensted
78'4-4Willads Broni

Kilde: Cheftræner Thomas Ottosen, VSK Aarhus - U17 Drenge Liga 2 - Forår 2022