Fortsat gode arrangementer hos Risskov Kirke

Profilbillede

En ting som Risskov Kirke og Risskov Sognegård altid har været gode til er, at planlægge sjove og spændende arrangementer. I mange år har det været et godt samlingspunkt for byen og det er det fortsat.

Risskov Kirke og Risskov Sognegård er gode til at planlægge arrangementer, som kan bringe borgere og gæster tættere sammen. Dette fortsætter de to steder også med og det er ikke kun arrangementer som kun er for meget kristne personer, så hvis du overvejer at deltage i et af disse arrangementer, men måske normalt ikke går så meget i kirken, så kan du stadig sagtens deltage

Hos Risskov Sognegård er der f.eks. Højskoleeftermiddag om Ovartaci hvor museumslederen for dette museum kommer til at fortælle en masse spændende om flere forskellige spændende emner. Det kommer til at foregå tirsdag d. 7 september klokken 14:30.

D. 9. september kommer der til at være “Himmellyd og Ganefryd”, hvor man kan deltage til en gudstjeneste i kirken og herefter tage til mad og hygge i sognegården. Dette arrangement kræver ikke tilmelding og alle er velkomne.

Hvis nogle af disse arrangementer lyder som noget for dig, eller du gerne vil lære mere om andre fremtidige arrangementer, så kan du besøge deres hjemmeside lige her.

Kilde: Redaktionen