Fra lager til butik i Risskov

Profilbillede

Det er kun lidt under et år siden, at vi sidst hørte nyt fra festpynts virksomheden Luxit. Her kunne aviserne bringe nyheden om, at den lille virksomhed var vokset og havde købt et stort lager på 300 kvadratmeter. Nu er der igen nyt at bringe om butikken. 

Det har altid været en drøm at åbne en fysisk butik, så det er helt utroligt, at drømmen er blevet til virkelighed på trods af corona, hvor der ikke har været mange festligheder at købe pynt og grej ind til. 

Luxit er drevet af ægteparret Annette Lucca Larsen og Morten Larsen. Der har i det seneste år været en del beslutninger, som skulle træffes angående lageret i Risskov. Det endte med, at ægteparret har flyttet lageret til et pakkecenter i Nørresundby, mens de nu er ved at åbne en fysisk butik i den tidligere lagerhal. Det bliver dog en kortvarig fornøjelse, da butikken allerede er ved at vokse ud af lokalerne endnu engang. 

Allerede fyldt

Pakningen af de mange webordrer er blevet flyttet til Nordjylland. Dette betyder dog ikke, at man har fået mere plads i butikken i Risskov, hvor man snart har pladsmangel endnu engang.

For Annette Lucca Larsen er det dog noget af det vigtigste, at der altid er nye varer at stille frem på hylderne. Dette har resulteret i, at der indenfor den kommende uge, vil være 150 nye produkter at finde på hylderne - heriblandt vil man kunne finde nogle af Luxits egne produkter.

Endu flere drømme

Virksomheden er dog ikke færdig med at drømme. Annette Lucca Larsen håber nemlig at kunne udvide Luxit til flere steder i landet. 

Corona har slet ikke været til stede hos Luxit på trods af livets manglede fejringer og festligheder. Man har tværtimod oplevet, at kunderne har gjort endnu mere ud af oppyntningen, fordi festerne har været mindre og mere intime.

Hos Luxit kan du finde næsten 5.000 forskellige produkter til enhver lejlighed - f.eks. babyshower, bryllupper og fødselsdage. Der er også special-pynt til Ramadan og eid-fester. Varerne kommer fra både Danmark, Polen, Frankrig og England.

Kilde: Redaktionen