Fra Risskov Gymnsium til OL: Jakob Precht er klar til kamp

OL Tokyo 2020
Profilbillede
Alexander Engstrøm Wøhlk

22-årige Jakob Precht fra Risskov er et af de store medaljehåb frem mod sommerens olympiske lege i Tokyo i sejladsdisciplinen 49er sammen med makker og dansk fanebærer Jonas Warrer.

På nuværende tidspunkt er det danske 49er makkerpar Jakob Precht og Jonas Warrer rangeret 2’er i verden. Tidligere på året har de ligget 1’ere, men måtte desværre se sig overgået frem mod OL af et hollandsk makkerpar.

Jakob Precht er født og opvokset i Risskov og gik på Risskov Gymnasium fra 2014 til 2018 under TEAM Danmark-ordningen og kom i 2018 - samme år som han blev student – på det danske sejlerlandshold – i en alder af blot 19.

Jakob Precht er gast på 49er-jollen, mens Jonas Warrer er rorsmand. Makkerparret viser lovende takter og med erfarne Jonas Warrer – der tidligere har vundet guld i Beijing i 2008, spås Danmark gode chancer for medaljer i denne disciplin.

Det er endnu ikke præcist fastlagt, hvornår det danske 49er håb sætter sejl mod medaljer i Tokyo, men tidsplanen løber fra 28. juli til og med 3. august, hvor der er medaljesejlads.


Kilde: Redaktionen