Frisøren i Veri kombinerer klassisk frisørhåndværk med moderne teknikker

Profilbillede
dato

Frisøren i Veri sørger for at genopfriske dine lokker! 

Hos den erfarne frisør i Risskov tilbydes du en bred vifte af hårpleje og stylingtjenester. Fra klassiske klip til trendy farver, tager de hånd om både mænd, kvinder og børn.

Dameklip
Hos Frisøren i Veri finder du en bred vifte af dameklipningsmuligheder. De tilbyder personlig rådgivning og vejledning baseret på hårets kvalitet, klædelighed og dit ønskede look. En dameklipning inkluderer hovedbundsanalyse, hårvask med hovedbundsmassage og styling efter ønske. Salonens personale holder sig løbende opdateret med de nyeste trends og tilbyder også muligheden for at kombinere klipningen med andre behandlinger som farvning eller permanent.



Herreklip
Frisøren i Veri tilbyder trendy herreklipninger, der passer til individuel stil og de seneste mode tendenser. De fokuserer på personlige udtryk, og hver klipning starter med en hovedbundsanalyse og rådgivning om hvad der passer til kunden. Ud over klipning tilbyder de også lette farvninger eller lyse striber for at give et friskere udseende. De forhandler også Kerastase's herreserie, herunder produkter mod hårtab og Cover 5, som skjuler grå hår.

Børneklip
Frisøren i Veri er også et familievenligt sted, der tilbyder klipninger for børn i alle aldre. De sørger for at børnene føler sig trygge under klipningen ved at have udstyr tilpasset børn, som børnestole og kapper. Der er også en iPad til at underholde børnene. De opfordrer til, at børnene besøger salonen forud for tiden, så de kan vænne sig til omgivelserne.
Disse tjenester afspejler Frisøren i Veris engagement i at tilbyde tilpassede og kvalitetsbevidste klipningsløsninger til enhver kunde.



Book din næste tid lige her! https://frisoeren-i-veri.dk/