Henneberg brændte banen af da IK Skovbakken vandt

Profilbillede
dato

IK Skovbakken 2 skulle forsøge at stjæle to point fra Kolding HK/KFUM, da slaget skulle stå i PULZION, Kolding.

Dog var der ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 25-33. Dette var naturligvis til stor glæde for cheftræner, Mads Bo Jensen:

Kampen mod Kolding var en rigtig god opstartskamp efter en længere julepause. Alle pigerne bød ind, og jeg synes vi står et godt sted efter julepausen. Det tegner godt for resten af turneringen.

Den tilfredse cheftræner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation.

Kolding er et svært hold at spille imod, for de har nogle klare kvaliteter i nogle gode duelspillere og som spiller rigtig godt sammen med deres stregspiller, men vi får heldigvis styr på dem.

Han fortsætter:

I angrebet kommer vi virkelig i gang i 2. halveg. Vi manglede noget kynisme og skarphed i afslutningerne i 1. halveg, men dette var intet problem i 2. halvleg.

Derfor var det altså en overordnet positiv dag for IK Skovbakken 2, hvor cheftræner Mads Bo Jensen især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet:

I dag vil jeg gerne fremhæve Kristianna Henneberg, Rikke Tornbjerg og Eva deLinde. Kris og Rikke laver henholdsvis 10 og 7 mål i dagens kamp, men bidrager også til vores stabilitet i forsvaret. Eva står en rigtig god kamp og da forsvaret stepper op i 2. halvleg, får Eva også en masse gode redninger.

"Specielt Kris brænder banen af i 2. halveg, hvor hun laver størstedelen af sine mål på direkte spil og deres forsvar var chanceløse."

Næste kamp for IK Skovbakken 2 er fredag den 21. januar, hvor de møder Ejstrup/Hærvejen. Kampen fløjtes i gang klokken 19:30 i Nr. Snede-Hallen.

Kampens resultat: 25-33 til IK Skovbakken 2
Række: 2. Division Damer

Kilde: Cheftræner Mads Bo Jensen, IK Skovbakken 2 - 2. Division Damer