IK Skovbakken cruisede sejren sikkert i land

Profilbillede
dato

Et svækket Nors BK-hold havde taget turen til Vejlby-Risskov Hallerne, hvor IK Skovbakkens 3. Divisions-herrer gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 31-22.

Det var også en IK Skovbakken-cheftræner, Nikolaj Thomsen, der så både gode og dårlige elementer efter sejren. Vi fangede ham til en reaktion på kampen:

Kampen blev aldrig rigtigt spændende. Den bar præg af at det var svært at holde koncentrationen gennem 60 minutter. Det smitter ofte lidt på mentaliteten, og når man har svært ved at holde koncentrationen i forsvaret, så vil man ofte afgøre tingene for tidligt og så sniger der sig mange fejl ind i defensiven.

Men når vi acceptere at skulle stå der i lang tid af kampen, holder vores form, så så det rigtigt positivt ud. Desværre var Nors BK svækket af både afbud, skader og sygdom til dagens kamp, men de skal have ros for at komme med arbejdshandskerne på, og gav alt hvad de havde.

Nikolaj havde også et par ord at sætte på sit holds vindende indsats.

I de perioder, hvor vi var koncentreret og holdte fast i konceptet og det vi havde aftalt, så syntes jeg vi så fine ud. Forsvarsmæssigt løste vi tingene rigtigt fint, og det hårde arbejde gav nogle gode vilkår for vores målmand. Angrebsmæssigt har vi succes når vi holder vores fart, holder bolden igang og ikke vil afgøre tingene for hurtigt.

IK Skovbakkens præstation udmundede sig i to point, men Nikolaj Thomsen sender roserne afsted til søndagens hårdt ramte modstandere:

Jeg vil gerne rose hele Nors BKs hold for at møde op med arbejdshandsker på, og lægge alt hvad de havde på banen. Jeg er ret sikker på, at de er tilfredse med det de fik ud af kampen.

På lørdag den 29. januar møder IK Skovbakken, Hjallerup IF. Kampen fløjtes i gang klokken 16:15 i Hjallerup Idrætscenter.

Kampens resultat: 31-22 til IK Skovbakken 2
Række: 3. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Nikolaj Thomsen, IK Skovbakken 2 - 3. Division Herrer