IK Skovbakken fik en hårdt tilkæmpet arbejdssejr

Profilbillede
dato

Da IK Skovbakken 3 mødte Hørning Håndbold i lørdags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus.

En stærk forsvarsindsats betød, at IK Skovbakken 3-mandskabet vandt kampen med 27-23. En præstation som træner, Lukas Iwersen, havde følgende at sige om:

Det var en arbejdssejr. Kampen var ikke flot, og vi gør det i store perioder af kampen meget svært for os selv. Vores forsvar står solidt hele kampen igennem hvilket er med til at køre sejren sikkert hjem.

Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Emma Kassow kommer ind i målet i anden halvleg og står rigtig godt.

Iwersen uddyber i denne forbindelse:

Vores forsvar står rigtig fint i store perioder af kampen, og så straffer vi især Hørning i vores kontrafase. Vi får løbet rigtig meget med bolden og kommer til rigtig mange fine chancer. Dog stadig med for mange tekniske fejl og brændte chancer.

IK Skovbakken 3 møder deres næste modstandere fra VRI, Risskov 2 i Bellevuehallerne. Der er kampstart torsdag den 9. december klokken 20:40.

Kampens resultat: 27-23 til IK Skovbakken 3
Række: 3. Division Damer

Kilde: Træner Lukas Iwersen, IK Skovbakken 3 - 3. Division Damer