IK Skovbakken holder fast i toppen efter storsejr

IK Skovbakken 2 - TPI-Odense (Foto: Erik Laursen)
Profilbillede

IK Skovbakken 2 fik søndag besøg af gæsterne fra TPI-Odense, og her skulle de forsøge at hente to point. 

Det endte også i en stensikker sejr til Skovbakken, hvilket den konstituerede cheftræner, Kristian Paulsen, havde dette at sige til.

"Det er en kamp, hvor vi leverer på et højt niveau igennem alle 60 minutter. Godt nok var det ikke en modstander fra den øverste del af tabellen, men det kræver alligevel fuld fokus, at holde niveauet kampen igennem."

Derfor er det også helt naturligt, at Kristian Paulsen er meget tilfreds med kampen.

"Jeg er meget tilfreds med søndagens præstation. Efter en hård uge med introduktion af mig som træner og ændring af nogle spillemæssige ting, så kan man kun rose pigerne for deres tilgang til kampen."

"Man kunne allerede under opvarmningen mærke, at de var lige, hvor de skulle være. En følelse, der blot blev bekræftet i kampens indledning, og der var aldrig tvivl om udfaldet."

Kampen var gået godt, og det kan kun krediteres holdets hårde arbejde, men vi bad alligevel Kristian Paulsen uddybe, hvad der især lykkes for IK Skovbakken i dag.

"Rigtigt mange ting fungerede, men jeg vil fremhæve forsvaret, hvor der på trods af markante ændringer blev arbejdet stenhårdt, hvilket blandt andet udmøntede sig i 27 frikast. Vi holder fast i toppen og kan fortsat spille med om puljens absolutte topplaceringer."

Hertil uddybede Paulsen:

"Hele holdet fortjener at blive fremhævet efter sejren. Der var stor effektivitet over hele linjen, men især fløjspillerne Julie Lindberg og Anne Fogh - der begge var alene på deres post - leverede en stor kamp i begge ender af banen."

Næste kamp er på udebane i Bellevue Hallerne mod lokalrivalerne fra VRI. Den spilles fredag d. 18. marts kl. 17:25. Fokus er, at bibeholde de gode takter fra søndagens kamp selvom vi kommer til at møde tabellens førerhold.

Kampens resultat: IK Skovbakken 2 - TPI-Odense 36-18 (18-7)
Række: 2. Division Damer

Kilde: Konstitueret cheftræner Kristian Paulsen