IK Skovbakken måtte se sig slået efter håndboldlektion

Profilbillede

IK Skovbakken 2 tog søndag imod gæsterne fra Bjerringbro FH 2. Begge hold kendte til kampens vigtighed i kampen om 2. pladsen i puljen, men til trods for hjemmebanefordelen kunne IK Skovbakken ikke drage fordel af den, da de tabte 25-38 til Bjerringbro FH.

Derfor var det også en noget slukøret Nikolaj Thomsen cheftræner for IK Skovbakken 2, vi fangede til en reaktion på kampen.

Vi sidder tilbage med en blandet følelse i kroppen, efter hvad man til tider kunne opleve som en håndboldlektion. Vi ærgrer os over at de sidste 10 minutter af 1. halvleg bliver lidt for dyre og vi desværre falder lidt væk fra konceptet hvilket Bjerringbro udnytter virkeligt effektivt."

Han fortsætter:

Kampens intensitet blev forstærket af, at dagens kamp var flyttet til den intime hal 3 hvilket gav en meget intens kamp på alle parameter. Det virkede til at Bjerringbro FH havde besluttet sig for at vinde, og et stort tillykke med sejren herfra.

En fortrøstningsfuld træner vil bringe IK Skovbakkens DNA videre
Det gik bare ikke, som det skulle for IK Skovbakken, men træner Nikolaj Thomsen er yderst fortrøstningsfuld:

Vi arbejder hele tiden med at forbedre os med et længere perspektiv, end fra kamp til kamp. Vi er et relativt ungt og nyt hold, og vores fokus er hele tiden på at bringe Skovbakkens DNA videre. Generelt har vi et fokus på at skabe kontinuitet i vores spil. Baseret på kampen i dag så tager vi nogle rigtige fine ting med videre både på vores forsvars- og angrebsdel.

Kan vi fortsætte de gode takter fra kampen, især angrebsmæssigt, så synes jeg der begynder at tegne sig et godt fundament. Og så er det klart, at med så mange mål imod os, så skal vi hjem og kigge lidt på hvordan vi stabilisere defensiven. Her skal dog lyde en stor ros til Bjerringbro FH, som formåede at åbne vores forsvar op langt ude fra.

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Nikolaj alligevel se lysglimt i mørket.

Jeg vil gerne fremhæve vores egen Andreas Røhling. Andreas er forholdsvis ny i truppen, og jeg er meget glad for at han virkeligt begyndte at vise nogle tendenser i hans spil, der kan give os en anden dimension. Men samtidig skal der lyde en stor ros til hele holdet for at beholde arbejdshandskerne på hele kampen.

På søndag den 23. januar møder IK Skovbakken 2, Nors BK. Kampen fløjtes i gang klokken 14:20 i Vejlby-Risskov Hallerne.

Kampens resultat: 25-38 til Bjerringbro FH 2
Række: 3. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Nikolaj Thomsen, IK Skovbakken 2 - 3. Division Herrer