IK Skovbakken sejrede sikkert i Grouleff's comeback

IK Skovbakken 3. Divisionsherrer (Foto: N. Thomsen)
Profilbillede
dato

JAI havde taget turen til Vejlby-Risskov Hallerne, hvor IK Skovbakken ikke viste gæsterne nåde, og sendte dem hjem med cifrene 30-22. Derudover gjorde Victor Kiærbye Grouleff et glædeligt og rørende comeback, efter en lang skadespause.

Det går godt for IK Skovbakkens 3. divisionsherrer, og derfor var cheftræner, Nikolaj Thomsen, ekstra tilfreds efter kampen. Drengene fortjente lidt ekstra belønning, fortæller han:

“Vi sidder alle med en god fornemmelse efter dagens kamp. Resultatet er sikret og drengene har bestilt “lidt” øl til omklædningsrummet og bødekassen har flottet sig med pizza. Vi er inde i en god stime, der er godt humør i gruppen og det skal vi dyrke lige nu.”

Hvad er det I lykkedes så godt med i dag?

“Jeg har før fremhævet vores defensiv, i dag er den god, men jeg er mest glad for at vores angrebsspil i perioder ser virkeligt skarpt ud. Drengene spiller med en god tro på tingene og vi formår at sætte tempo på de rigtige tidspunkter, men samtidig tage lidt foden af speederen når det er nødvendigt.”

“JAI fik virkeligt lov til at skulle arbejde for at lave mål og samtidig stå længe i forsvar, hvilket så ud til at dræne dem for energi.”

IK Skovbakkens præstation udmundede sig i to point, og cheftræner Thomsen kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere, og målvogter Almdal imponerede stort.

“Jeg vil igen igen rose dagens keeper, Jacob Almdal, der står helt ustyrligt godt. Med hjælp fra forsvaret så står han og griber omkring 6-7 skud fra dagens modstander, og det tvinger dem til at overplacere i flere omgange.”

Victor er tilbage!
Men der var én ting, der stod klart for ham og holdet; Victor Kiærbye Grouleff var tilbage på banen efter et skadeshelvede:

“Der var dog én ting der var vigtigere en dagens resultat. Efter 2 år, 2 måneder og 5 dage med korsbåndskader var Victor tilbage på banen. Det var et rørende øjeblik, da han satte bolden i nettet. Det gav stor glæde for hele truppen, og det var naturligvis en glad og rørt Victor der fik lov til at holde en lille tale i omklædningsrummet bagefter.”

“Vi har alle fulgt hans vej tilbage og hans tid i Skovbakken har ikke været nem, så at se ham tilbage var klart dagens højdepunkt.”

"Alle var pisse gode"
IK Skovbakken-spiller, Andreas Kielsgaard, havde dog også en kommentar ovenpå sejren. Han var lidt chokeret efter kampen, hvor hans eneste kommentar lyder:

“Det er sjældent, at jeg bliver mandsopdækket, men jeg tager det som et tegn på at modstanderen var i tvivl om, hvem de skulle tage ud af spillet, for alle var bare pisse gode.”

På lørdag den 5. november skal IK Skovbakken møde Trustrup-Ålsrode IF. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 i Vejlby-Risskov Hallerne.

Kampens resultat: 30-22 til IK Skovbakken 2
Række: 3. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Nikolaj Thomsen, IK Skovbakken 2 - 3. Division Herrer