IK Skovbakken stadig ubesejret efter sejr over Odder

IK Skovbakken 3. Division Herrer (Foto: N. Thomsen)
Profilbillede
dato

IK Skovbakkens 3. divisionsherrer søndag skulle forsøge at hente de to point i kampen mod Odder Håndbold, da slaget skulle stå i Spektrum Odder.

Efter IK Skovbakken havde stået deres to seneste kampe uafgjort, var der søndag stor motivation for at ændre på dette. Det var i den grad også til at få øje på, da de hentede en usvigeligt sikker 19-33-sejr. Dette vakte stor begejstring frem hos cheftræner, Nikolaj Thomsen:

- Det er dejligt endelig at komme tilbage på sporet! Vi er stadig ubesejrede, men efter to kampe hvor vi ikke rigtigt har følt at tingene fungerede og gik i vores retning, var det vigtigt for moralen at hive sejren hjem på en ellers svær udebane.

Det var særligt forsvarsspillet, der dannede grundlag for IK Skovbakkens sejr. Holdet fandt den rigtige balance i forsvaret, mener Thomsen.

- Igen stor ros til drengenes arbejde i vores forsvar. Vi finder hurtigt den rigtige balance, og så giver vi Almdal i “nettet” nogle gode betingelser. Kampen bliver svær i 2. halvleg, hvor et Odder-mandskab virkeligt kæmper med tingene. Det bliver derfor en svær kamp at holde rytme, intensitet og koncentration i den sidste halvdel.

- Dog syntes jeg at drengene viser virkelig flot moral, og knokler på til sidste fløjt. Jeg er selv glad for, at vi samtidig fik lov til at arbejde med nogle forskellige konstellationer i kampen, og få testet nogle ting i kamp i stedet for kun at have set dette til træning.

Er der noget særligt du ønsker at fremhæve fra kampen?

- Jeg vil gerne rose holdet for virkeligt at komme med spillelyst, og viljen til at komme tilbage på rette spor. Vi ligger i en position, hvor alle gerne vil slå os, så vi skal være parate hver gang.

- Når det er sagt, så må dét at vi kun lukker 19 mål ind, give en ros til vores keeper, Jacob Almdal. Når vi giver ham de betingelser at stå bagved, så viser han en god ro og markere sig som kampens bedste. Jacob er ny i byen, og når han på et tidspunkt lære at finde rundt i Aarhus, så tør vi næsten ikke tænke på hvordan dette kan smitte af på hans niveau på banen også.

På lørdag den 29. oktober skal IK Skovbakken møde JAI, Århus. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 i Vejlby-Risskov Hallerne.

Kampens resultat: 19-33 til IK Skovbakken 2
Række: 3. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Nikolaj Thomsen, IK Skovbakken 2 - 3. Division Herrer