IK Skovbakken starter sæsonen med flot sejr i lokalopgør

IK Skovbakken 3. Division Herrer (Foto: N. Thomsen)
Profilbillede
dato

HEI, Skæring havde taget turen til Vejlby-Risskov Hallerne, hvor IK Skovbakken 2 gjorde det onde ved gæsterne, der blev sendt hjem med cifrene 27-22 i lokalopgøret.

IK Skovbakken-træner, Nikolaj Thomsen, var derfor også meget tilfreds, da vi fangede til en reaktion på kampen:

- Jeg er lettet, glad og stolt! Lettet over at få fjernet tvivlen i forhold til, hvor holdet ville stå inden første kamp. Glad fordi de ting jeg gerne vil have holdet skulle være bedre til sammenlignet med sidste sæson, og stolt over at holdet hiver en sejr hjem mod lokalrivalerne.

Nikolaj havde yderligere ord at sætte på sit holds vindende indsats.

- Hvis det er niveauet på vores forsvar vi ser i dag, og vi hele tiden er i stand til at lære og justere vores fejl, så kommer vi til at have et godt udgangspunkt for hver kamp. HEI virker modløse i flere perioder af kampen, hvor de har virkeligt svært ved at åbne vores forsvar op og komme til gode chancer. De har perioder på næsten 10 minutter i 2. halvleg hvor de ikke laver mål. 

- Angrebsmæssigt er jeg fint tilfreds med den timing vi har i tingene. Det havde været en lille bekymring, da vi virkeligt havde prioriteret vores forsvar, men jeg syntes drengene sætter tingene ok sammen i forhold til de kvaliteter de enkelte besidder.

IK Skovbakkens præstation udmundede sig i to point, og cheftræner Thomsen kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere, men særligt to spillere får ekstra roser med på vejen.

“Jeg tænker, at HEI næsten har haft mareridt over Alexander Frank og Emil Svensson. Franky tager totalt luften ud af samtlige spillere der tager en duel mod ham, hvor han virker som en usårlig kriger i forsvaret. Han taber vel egentlig kun 1 duel set over en hel kamp.

- Svenne gør hvad der passer ham i angrebet, og jeg tror næsten at HEI prøver med næsten samtlige spillere overfor ham, skiftende formationer i forsvaret samt mandsopdækning - men det hjalp ikke.

På søndag den 2. oktober skal IK Skovbakken igen i kamp, når de møder Todbjerg-Mejlby IF. Kampen fløjtes i gang klokken 14:35 i Håruphallen.

Kampens resultat: 27-22 til IK Skovbakken 2
Række: 3. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Nikolaj Thomsen, IK Skovbakken 2 - 3. Division Herrer