IK Skovbakken tilbage på sporet i Hedegaard-comeback

Profilbillede

Da IK Skovbakken mødte Støvring Håndbold i 3. division, i lørdags, var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus. En stærk indsats betød, at IK Skovbakken-mandskabet vandt kampen med 29-28.

Cheftræner, Nikolaj Thomsen, havde følgende at sige om præstationen:

Det er bare dejligt, at komme tilbage på sporet. Det løftede virkeligt humøret, og jeg håber denne energi kan mærkes hele den kommende uge.

Spørger man cheftræneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Der blev snakket i krogene, og folk stoppede lige en ekstra gang op for at kigge efter, da de så Michael Hedegaard på målet i dag. Det var ren (gen)comeback, og vi var super glade for at Hedegaard kunne hjælpe. Med 'trille-trolde' fra morgenstunden af, så var det en lang håndbold dag, men energien fejlede ikke noget, kampen var fin og vi er bare sindssygt glade for hjælpen.

Thomsen uddyber i denne forbindelse:

Der er flere ting jeg synes ser rigtig fine ud. Jeg synes endelig, at vi finder den rette balance i defensiven og det giver os en tryghed kampen igennem. Angrebsmæssigt bliver vi knapt så stressede, når vi ved at defensiven fungerer ok, og det synes jeg tydeligt man ser kampen igennem. Dertil har spillerne den fornødne selvtillid der også skal til.

IK Skovbakken møder deres næste modstandere fra Fjerritslev IF på Idrætscenter Jammerbugt Fjerritslev. Der er kampstart søndag den 13. marts klokken 17:00.

Kampens resultat: 29-28 til IK Skovbakken 2
Række: 3. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Nikolaj Thomsen, IK Skovbakken 2 - 3. Division Herrer