IK Skovbakken trak det længste strå til sidst

IK Skovbakken 3. divisions damer (Foto: Lukas Iwersen)
Profilbillede

Da IK Skovbakken 3 torsdag mødte JAI, Århus var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus. En stærk indsats betød, at IK Skovbakken 3-mandskabet vandt kampen med 29-24.

Det var en præstation som træner, Lukas Iwersen, havde følgende at sige om.

“Det var en svær kamp der var meget svingende i perioder. Begge hold har store perioder hvor de sidder solidt på kampen, men vi trækker det længste strå til sidst. Dermed tager vi endnu et vigtigt skridt mod puljesejren."

"Efter omkring et kvarters spilletid står vi lige. Vi laver dog nogle justeringer i forsvaret og Maria Linh kommer ind og får etableret noget stabilitet i midten. Dermed får vi gang i vores kontramaskine, hvor begge fløje får succes. I vores andenbølge har styrmand Camilla Larsen fuldstændig styr på JAI's forsvar, og vi udnytter den 15 minutters periode til at gå til pause 20-12."

Iversen fortsætter:

"I anden halvleg var det JAI's tur til at styre kampen. Vi bliver meget udfordret, da udebaneholdet virkelig kæmper for sagen og dækker flot op. Vi tager vores frustrationer fra angrebet med ned i forsvaret, og pludselig er vi kun på plus to, efter seks minutter af anden halvleg."

"Vi finder lidt rytme igen angrebsmæssigt og målmand Eva de Linde tager nogle helt afgørende redninger, som gør, at vi kan hente to point med hjem.”

Maria Linh fik styr på tøjlerne
Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

“Jeg synes, at hele holdet gør en kæmpe indsats i dag. Flere af spillerne får næsten fuld spilletid, og på trods af det, så falder vi ikke i niveau i kampens døende minutter - det er virkelig stærkt kæmpet. Jeg vil dog gerne fremhæve Maria Linh for at komme ind i første halvleg, og få styr på midterforsvaret, som munder ud i at vi får trukket så langt fra i anden halvleg." 

"Derudover vil jeg gerne fremhæve hele JAI's trup der kommer flyvende ud til anden halvleg og virkelig giver os kamp til stregen.”

Iwersen uddyber i denne forbindelse:

“Angrebsmæssigt er vi næsten ikke til at stoppe, i store perioder af kampen. Vi løser JAI's 6-0-forsvar rigtigt godt, og både vores 1. og 2. bølgekontraer er med til at vi kan trække så drastisk fra i første halvleg. Derudover løser vi JAI's 7 mod 6 spil helt perfekt.”

IK Skovbakken 3 møder deres næste modstandere fra Team Favrskov Håndbold på Vejlby-Risskov Hallerne. Der er kampstart søndag den 27. marts klokken 17:30.

Kampens resultat: 29-24 til IK Skovbakken 3
Række: 3. Division Damer

Kilde: Træner Lukas Iwersen, IK Skovbakken 3 - 3. Division Damer