Indvielse af VSK Aarhus' nye kunstgræsbane

Foto: VSK Aarhus
Profilbillede
dato

Af: VSK Aarhus

Kom og vær med til en festlig indvielse af vores nye kunstgræsbane lørdag d. 5 november kl. 10.00 - 15.00.

Du kan som medlem hos VSK Aarhus være blandt de første, der prøver at spille på den nye bane. Der er indgang via Hvidkildevej (overfor Idrætshøjskolen). Parkering ved Vejlby-Risskov hallen på Vejlby Centervej 51. Der skal spilles i fodboldstøvler på den nye bane.    

Program: 

       Kl. 10.00 – 11.00 VSK´s lukkede hold samt old boys kan prøve at spille på den nye bane med deres træner/holdleder eller anden ansvarlig
       Kl. 11.00 – 12.00 VSK´s U16, U17, U19 hold og dame/herre seniorhold kan prøve at spille på den nye bane med deres træner/holdleder eller anden ansvarlig
       Kl. 12.00 – 13.00 VSK´s U3-U15 drenge/pige hold kan prøve at spille på den nye bane med deres træner/holdleder eller anden ansvarlig
       Kl. 13.00 – 13.25 Officiel indvielse med tale fra formanden, den røde snor klippes og der er en gratis pølse + vand pr. person (der er sandwich til dem, der ikke spiser pølser)
       Kl. 13.30 spilles den spændende 3. divisionskamp VSK Aarhus vs. Næsby BK på Idrætshøjskolens kunstgræsbane lige ved siden af – og der er gratis adgang for alle medlemmer.   

Vi håber, at de hold der har mulighed for det, inviterer alle spillere, forældre, trænere, holdledere mm. til en sjov dag og bakker op om fællesskabet i VSK Aarhus. Ingen tilmelding, kig blot forbi… Vel mødt – vi ses til en festlig dag på den nye kunstgræsbane.

Kilde: Maria Thygesen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.