ISS søger en serviceminded servicemedarbejder til attraktiv arbejdsplads, Århus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobbeskrivelse:

Ansøgningsfrist:  5. juli 2023

 

Har du et stærkt servicegen, og trives du med kundekontakt? Er du struktureret og proaktiv i din tilgang til dine opgaver? Så har ISS det rette job for dig!

 

Alsidigt job med kundefokus


Til vores attraktive kunde beliggende i Århus søger ISS lige nu en medarbejder, der skal hjælpe til med praktiske opgaver. Som servicemedarbejder bliver du en del af et ISS team bestående af ca. 10 medarbejdere i køkkenet på denne kundelokation. Opgaverne er mangeartede og varierer bredt – fra dag til dag.

 

Helt konkret bliver det dit ansvar at gå til hånde i løbet af dagen med praktiske opgaver. Det drejer sig eksempelvis om at sikre opfyldning af kaffe i maskinerne, fjerne glas og kopper fra mødestationer, køre glas og kopper i opvasken, sætte glas på plads, hjælpe til med opvask, hjælpe til i køkkenet, opsætning af service til foodstations, løbende rengøring i køkkenet, gulvvask mv. Udover disse beskrevne arbejdsopgaver vil der forekomme løbende ad hoc opgaver, som desuden skal varetages.

 Serviceminded, proaktiv og gerne med erfaring med kantinearbejder


Vores kommende kollega er smilende og serviceminded. Det falder dg naturligt at danne relationer til de mennesker, du omgås kunde – såvel kunder som kolleger. Du tager ansvar og kan arbejde selvstændigt. Derudover er det vigtigt for dig at gå op i detaljerne, tage ansvar og løbe med de bolde – som du bliver mødt med. Du kan bevare overblikket samtidig med, at du altid agerer professionelt. Den ideelle kandidat har erfaring fra hotel- og/eller servicebranchen.

 

Du vil komme til at arbejde 37 timer ugentligt, og arbejdstiden er mellem kl. 06:00 og 14:00 med forbehold på eventuelle arrangementer med længerevarende varighed.


Opstart forventes i løbet af august måned.

 

Ansøgning

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 5. juli 2023. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

 

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

 

dk.issworld.com

Uddannelsesniveau: Ingen
Arbejdserfaring: Mindre end 1/2 år

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services A/S, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://iss-world-services-as.contactrh.com/jobs/10868/41650766/da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5849682

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet