Jama Ost i Risskov præsenterer italienske friskoste i verdensklasse

Ejeren af Jama Ost, Manfred Schedler, glæder sig over forhandlerskabet af de nye italienske friskoste (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Næste gang du slår et smut forbi ostebutikken på Ndr. Strandvej, kan du få fingrene i en række italienske nyheder. Jama Ost er nemlig blevet forhandler af de italienske, håndlavede friskoste Burrata, Mozzarella, Ricotta og Mascarpone af allerhøjeste kvalitet.

Ostene bliver til dagligt fremstillet på det lille mejeri La Treccia i Ishøj, som fætrene Oscar Ferraro og Luca Vigliarolo står bag. 

La Treccia anvender udelukkende økologisk jerseymælk fra Thise til fremstillingen af deres oste, som sikrer smag og kvalitet af højeste kaliber.

Hos Jama Ost er de ikke de eneste, der er svært begejstret for La Treccias produkter. Den italiske restaurant ’Melværk’ i Risskov, der serverer gourmetpizzaer, er kendt for kun at bruge Mozzarella og Burrata fra netop La Treccia.

”Jeg har selv været forbi for at spise på Melværk, og jeg må sige, at ostene virkelig er en kvalitet, der er noget højere end andre italienske friskoste, jeg tidligere har smagt,” fortæller ejeren af Jama Ost, Manfred Schedler.  

Udover at produkterne nu også vil være at finde hos Jama Ost, har ostemanden Manfred Schedler tilmed sikret sig forhandlerskabet, så de fremover kan sælge specialiteterne engros til andre ostebutikker i hele landet.  

De italienske ostespecialiteter var tidligere et fast sortiment i adskillige Irma-butikker i hovedstadsområdet, men kan altså nu findes i det østjyske hos Jama Ost i Risskov. 

Ifølge ejeren, er der er ingen tvivl om, at de nye oste vil lokke flere kunder til. 

”Vi startede op fredag i uge 10 med at sælge de nye italienske oste i butikken, og der var der kunder, som kom for allerførste gang i butikken bare for at købe netop de her oste,” fortæller Manfred Schedler og tilføjer, at særligt Burrata er meget ”in” blandt kunderne. 


De nye økologiske, italienske friskoste fra La Treccia – Burrata, Mozzarella, Ricotta og Mascapone - er lavet af dansk økologisk mælk fra Thise mejeri (Foto: Privat)

Oste-tapas hitter 
Osteforretningen i Risskov sælger et bredt udvalg af oste, vin og charcuteri-varer og har blandt andet også stor succes med deres tapas-anretninger, som varerier fra måned til måned.

”Det er helt specielle tapas-anretninger af rigtig høj kvalitet, hvor vi forsøger at udvælge en række forskellige kvalitetsoste og specialiteter, så kunderne kan smage noget andet, end de måske er vant til,” fortæller Manfred Schedler.  

I en gourmet tapas-anretning vil man som regel finde seks-syv oste og fire slags charcuteri. Det kan for eksempel være en skinke, en salami, fisk eller paté. Derudover er der også syv-otte forskellige slags tilbehør som pesto, kompot, oliven og alt muligt andet.

Derudover kan du hos Jama Ost også kunne finde en ’onsdagstapas’, der er mere varierende i indhold, billigere i pris og sammensættes fra gang til gang alt efter hvilke lækre varer, medarbejderne kan få fat i. 

Dog vil anretningen altid bestå af fem oste, fire slags charcuteri og fire slags tilbehør. 

Hvis du vil vide mere om de forskellige tapas-anretninger, kan du altid holde øje med Jama Osts Facebookside, hvor de også slår mange gode ’ja-tak’-tilbud op. 

Du kan derudover besøge ostebutikken på Ndr. Strandvej 28 i Risskov. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jama Ost