Klubnyheder november 2021

Profilbillede

Nyheden er fra Aarhus Studenternes Cykelklub

ASCs første nyhedsbrev er sendt afsted, og i denne nyhed kan du læse hvad der blev sendt ud. Nyhedsbrevet omhandler:

  • Den nye bestyrelse
  • Hvad der skal ske næste sæson
  • Nyt klubtøj
  • Holdsport
  • Hvad der sket i den indeværende sæson
  • Nye kontingentformer


Udvalg og bestyrelsen (samt bestyrelsesansvarlig)

Til generalforsamlingen d. 2 november stillede Asbjørn Ravn Rasmussen, Emil Irming, Hjalte Knudsen, Rasmus Dyrgaard, Steffen Larsen og Viktor Haldborg op til bestyrelsen. Jeppe Dal Bruun og Mathias Lund Rasmussen stillede op som suppleanter. 

Det betød at alle pladser i bestyrelsen blev fyldt ud, og Asbjørn er det nye ansigt i bestyrelsen.


På det konstituerende bestyrelsesmøde blev pladserne fordelt og ser således ud: 

Emil Irming - Formand 

Rasmus Dyrgaard - Kasserer 

Asbjørn Ravn Rasmussen - Ansvarlig for DCU elitelicens og Tøj- og sponsorudvalget 

Hjalte Knudsen - Ansvarlig for Socialudvalget og fungerer som AUS kontaktperson 

Steffen Larsen - Ansvarlig for Træning- og løbsudvalget

Viktor Haldborg - Ansvarlig for PR og SoMe aktiviteter 

Indtil Hjalte er tilbage medio Januar vil Jeppe til dels fungerer som ansvarlig for Socialudvalget.


Den nye bestyrelse. Hjalte var kortvarigt med via en telefonforbindelse fra Tanzania


Hvis du kunne tænke dig at være en del af et af de udvalg og aktiviter der er nævnt ovenfor, så tag i den ansvarlige, som vil sørge for at få dig inddraget. Husk at klubben drives af medlemmerne for medlemmerne. Har du en idé til at socialt arrangement, træning eller et andet tiltag, så tag endelig fat i et udvalg eller en af de ovenstående bestyrelsesmedlemmer. Vi vil meget gerne hjælpe med at søsætte tiltag i klubben.



Kommende begivenheder/Næste sæson

På det konstituerende bestyrelsesmøde blev der designet et årshjul for klubben. Det betyder der vil komme mere system i klubbens aktiviteter og begivenheder, og at Bestyrelsen og udvalgene på sigt kan melde ud i bedre tid hvornår hvad sker. Vi håber på snart at kunne sende årshjulet afsted på vores hjemmeside og Holdsport-kalender, så I kan se

hvad klubben håber at kunne byde på i 2022. Vi kan allerede løfte sløret for bl.a. century rides, sommerhustur(e), crit series, holdløb, fællestur til motionsløb, og klubfest(er).



Tøj til 2022

Inden længe kan Tøj- og sponsorudvalget snart præsentere tøjet for 2022-sæsonen. I 2022 skifter vi fra ES16 til MSEVEN som tøjleverandør. Kvaliteten af tøjet forbliver den samme, da begge bruger Kalas som underleverandør. Med MSEVEN som leverandør har vi fået et større udvalg af tøj samt bedre service. Til 2022 kan Tøj- og sponsorudvalget tilbyde et rekordstort udvalg, og så endda med skarpe priser. Kender du ikke Kalas, så tag et kig på British Cycling og Alpecin-Fenix, da de benytter sig af Kalas. I løbet af den næste uges tid bliver der planlagt datoer for at man kan prøve tøj. Det vil forgår over 2-3 aftener, hvor man kan prøve tøjet, og finde sin rette størrelse. Vi regner med at salget vil åbne op i december, måske slut november. Der vil være flere købsrunder, som sædvanligt. Mulighed for at prøve tøj vil formentlig finde sted på Universitetet et sted. Hold øje med din indbakke, Holdsport og Facebook for mere information.



Digitalisering / Holdsport

Bestyrelsen har, med input fra de medlemmer der var med til generalforsamlingen, besluttet at ASC så småt skal begynde at overgå til at anvende Holdsport som platform for klubben. Vi anbefaler derfor du får logget ind på Holdsport, gjort dig lidt familiær med systemet og henter deres applikation ned på din telefon. Husk at aktivere push notifikationer, så kan du holde dig opdateret! Den konkrete strategi er ikke fastlagt endnu, men vi vil starte med at anvende Holdsports kalender, hvori du vil kunne finde særlige arrangementer i klubben samt træninger.



Sæsonens forløb

Vi vil gøre dette kort, da meget af dette allerede blev dækket på generalforsamlingen. Sæsonen 2021 bød på mange gode træningsture og mange nye ansigter. Vi er rigtige glade for at kunne fortælle at foreningen er vækstet ~50% fra oktober 2020 til oktober 2021. 2021 var ligeledes ASCs første år som eliteklub, hvilket betyder klubbens medlemmer kan køre licensløb. Det er blevet taget godt imod, og der er blevet lavet en masse flotte og gode resultater. Traditionen tro er der blandet andet blevet afholdt et par century rides, en sommerhustur, sommerafslutning og klubmesterskab med fest. Vi håber på at 2022 kan byde på endnu flere sociale arrangementer.



Nye kontingenter

Det blev ligeledes besluttet på generalforsamlingen, at klubben skal tilbyde en form for studierabat. 

Det blev en bestyrelsesopgave at udforme måden det skulle tilbydes på, og det ser således ud:


Ikke-studerende: 150 kr for en sæson 

Studerende: 100 kr for en sæson 

Tilkøb af licensmedlemskab: 100 kr for en sæson


Vi vil inden længe snart sende et link ud, hvorigennem man kan ændre sig til de medlemskab man gerne vil benytte sig af. Vi vil som standard sætte alle til at have et ikke-studerende medlemskab. Vil man gerne have studiemedlemskab, så skal man under sine Profilindstillinger > Personlige holdinformationer skrive hvor man studerer, samt hvornår man afslutter uddannelsen. ASC forbeholder sig retten til at kræve indskrivningsbekræftelse.

Vil man gerne overgå til et alumne medlemskab, eks. Hvis man flytter væk fra byen, men gerne vil beholde en tilknytning til klubben, så tag fat i et bestyrelsesmedlem.



Venlig hilsen ASCs Bestyrelse

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Aarhus Studenternes Cykelklub.
Kilde: Aarhus Studenternes Cykelklub