Kreativ bager søges til en af vores kunder i Århus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jobbeskrivelse:

Ansøgningsfrist: 26. maj 2023

 

Kan du bage brød i særklasse? Har du styr på tidens tendenser indenfor surdej, mel og bagning, og kan du skabe produkter af høj kvalitet? Så har vi jobbet til dig! 

 

FAGLIGHED OG KREATIVITET

 

Vi tilbyder lige nu en stilling, hvor du får mulighed for at arbejde kreativt med brød, kage og snacks til en virksomhed i indre by Århus C. Vi har dagligt 350 glade gæster og arbejder hver dag målrettet for at imponere med høje standarder.

 

Vi forestiller os, at du:

 

  • Er faglært bager. Alternativt er kok med særlig interesse for brød/bagning
  • Ønsker at bruge din faglighed til at udvikle og optimere
  • Kan arbejde selvstændigt og skabe din egen signatur

 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen med vagter fordelt i tidsrummet fra kl. 06.00 til kl.15.00 mandag til fredag.

 

SERVICEMINDED OG KVALITETSBEVIDST KOLLEGA

 

ISS er en servicevirksomhed og der er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel, imødekommende og har et stærkt servicegen.Du skal være villig til at engagere dig i huset samt dets brugeres hverdag, og i den forbindelse gøre en indsats for at skabe daglige serviceoplevelser. Det er sådan arbejdet bliver sjovt, og det er sådan du får en bred berøringsflade med de mange personligheder i huset.

 

Du bliver en del af et travlt køkken. Derfor skal du kunne lide at arbejde i højt tempo og have en positiv og åben indstilling overfor dine arbejdsopgaver og kolleger. Sidst men ikke mindst, skal du være villig til at levere et godt produkt – hver dag, samt at bidrage til de øvrige dele af kantineproduktionen når der er behov herfor. Og så skal du være en god kollega, der forstår, at vi kun kommer i mål som et team.

 

Kort beskrevet: Den rette kandidat til stillingen, har stor passion for bagning og mennesker og får mulighed for at være medbestemmende for, hvad der skal serveres.

 

ANSØGNING

 

Hvis denne stilling har vækket din interesse, så send os gerne din ansøgning vedlagt CV via ovenstående link senest. 26. maj 2023. OBS: vi holder samtaler løbende – så skynd dig at søge jobbet!

For yderligere information om stillingen, kontakt Casper Nielsen på mail: casper.nielsen@dk.issworld.com.

 

 

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

 

dk.issworld.com

Uddannelsesniveau: Erhvervsuddannelse
Arbejdserfaring: 1/2-1 år

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services A/S, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://iss-world-services-as.contactrh.com/jobs/10868/41647008/da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848532

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet