Lars holder styr på tallene, så de hjælper menneskene bag

Foto: Martinsen Revision & Rådgivning // Lars Greve Jensen og Erling Kirk Brødbæk.
Profilbillede

Lars Greve Jensen har arbejdet med hele spektret af virksomheder - fra de spæde iværksætterselskaber til velvoksne internationale virksomheder. Glæden ved at hjælpe ejerlederne i små og mellemstore virksomheder er dog størst, så som statsautoriseret revisor hos Martinsen Revision & Rådgivning skal han blandt andet hjælpe ejerlederen med et generations- eller ejerskifte.

Efter 19 år var det tid til at prøve noget nyt. Lars Greve Jensen havde arbejdet i et stort, internationalt revisionsfirma, men nu ønskede han muligheden for i endnu større grad at kunne fokusere på ejerledet i små- og mellemstore danske virksomheder.

Jobbet hos Martinsen Revision & Rådgivning var fristende, så han slog til. Nu hjælper Lars, der er statsautoriseret revisor, ejerledere med at træffe gode beslutninger med udgangspunkt i en dyb forståelse af forretningen og økonomien.

“Tilliden mellem ejerlederen og os som rådgivere skaber nogle spændende muligheder. Vi har mulighed for at fordybe os i projekterne, hvilket skaber værdi for kunden, men i lige så høj grad for os selv, da vi får indblik i brancher og deler vores kunders succeser,” tilføjer Lars Jensen.


Foto: Torben Laursen, Søren Anthon Pedersen og Kaj Kromann Laschewski

Styr på (m)omsen siden 1940’erne

Lars Jensen bliver del af en Martinsen Revision & Rådgivning, som gennem syv årtier har hjulpet andre med at holde styr på skatten, momsen, omsen og alle de andre økonomiske termer. I dag leverer 220 medarbejdere rådgivning og revision fra virksomhedens 10 kontorer over hele landet.

“Mine opgaver kræver præcision og indsigt i lovgivning og branchen. Der betyder det meget, at jeg har en masse kolleger at kunne sparre med. Vores faglighed er vores styrke og udgangspunktet for alt, hvad vi gør. Den styrker vi, når vi kan hjælpe hinanden,” siger Lars.

“Men selvom vi er mange, gør vi en dyd ud af, at den, kunden taler med, også er den, der udfører arbejdet,” tilføjer Lars. “Vi ved af erfaring, hvor vigtigt nærhed og kendskab til virksomheden er for at kunne levere god rådgivning og revision.”

For at virksomhedsejerne kan udnytte mulighederne i sin niche er det nødvendigt, at der er kort fra tanke til handling. Men for at det skal blive en succes og ikke spild af penge og tid kræver det fremsynet forretningsudvikling og styr på tallene. Derfor ser Lars og resten af Martinsen Revision & Rådgivning det som deres fornemmeste opgave at være opdateret og samarbejdsvillige.

Forskellige opgaver, ét mål

Lars Greve Jensen og Martinsen Revision & Rådgivning kan rådgive deres kunder på en lang række områder: fra iværksætteri over internationalisering til ejerskifte. De seneste år og fremadrettet har de fokus på digitalisering og særligt i og omkring bogholderiet.

“Vi har derfor igangsat ekstra fokus på denne indsats og vil i den kommende tid have drøftelser med vores nuværende kunder omkring eventuelt potentiale for effektiviseringers muligheder og forbedring af interne kontroller ved større anvendelse af digitalisering,” siger Lars.

Deres kunder befinder sig i mange forskellige situationer, hvilket skaber interessante opgaver for hele revisor-holdet, der skal holde sig ajour og skarpe på deres og kundens felt. Men det sikrer også den bedste rådgivning, som Lars tilføjer.

Det skaber en spændende og varieret hverdag, hvor nye ideer opstår - enten fra kunden selv eller fra Lars og hans kolleger - der skal rykkes på for at forbedre kundernes forretning. Og så skaber det stor arbejdsglæde for Lars at gå på arbejde og vide, at han bliver bedre dag for dag sammen med sine engagerede og dygtige kolleger.

Fælles for al vores rådgivning er, at det skal skabe værdi for vores kunder – Danmarks små og mellemstore virksomheder. “Hos Martinsen arbejder vi hele tiden med at sikre optimal og relevant rådgivning for ejerlederne,” runder Lars Greve Jensen af.

Læs mere om Martinsens Rådgivning & Revision på deres hjemmeside eller på deres Facebook-side.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Martinsen Revision & Rådgivning // Lars Greve Jensen