Lokalt rengøringsfirma er på vej i den rigtig retning: "Det er svært at tilfredsstille alle, men det er det, vi stræber efter"

Foto: Dmark Rent & Service.
Profilbillede
dato

I de seneste uger har Dmark Rent & Service oplevet en bemærkelsesværdig vækst, og firmaet har hurtigt etableret sig som en pålidelig aktør inden for rengøringsbranchen i Aarhus og de omkringliggende kommuner, herunder Favrskov, Randers og Skanderborg.

Ejer og rengøringsassistent, Marian Grazel, deler begejstringen for den positive udvikling:

"Vi er glade for den stigende opbakning fra vores kunder, både private og virksomheder. Vores kvalitetsservice og seriøse tilgang til arbejdet har bidraget til, at vi nu betjener et bredere geografisk område," udtaler Marian.

Marian Grazel fortæller hvordan firmaet i øjeblikket yder rengøringsservice for en lokalavis, der ikke kun er imponeret over resultatet, men også aktivt støtter Dmark Rent & Service's vækst gennem positiv omtale og promotion.

"Vi er i øjeblikket ansvarlige for rengøringen af kontoret for en lokal avis i byen. Efter at have oplevet den kvalitet, vi bringer til branchen, har de besluttet at hjælpe os med at promovere vores service. Derudover anbefaler mange af vores kunder os på sociale mediegrupper, hvilket er et tegn på deres tilfredshed og tillid til vores arbejde."

Læs også: Marian tog skridtet fra selv at være rengøringsmedarbejder til at starte sit eget


Men for Dmark Rent & Service handler det også om at være en integreret del af lokalsamfundet. Marian Grazel afslører firmaets særlige planer for at styrke deres bånd til lokalsamfundet:

"I øjeblikket fokuserer vi på at levere vores tjenester på den mest professionelle måde. Jeg ved, det er svært at tilfredsstille alle, men det er det, vi stræber efter. Vi tilbyder en professionel kvalitetsservice til en konkurrencedygtig pris på markedet."

"Jeg ønsker ikke, at Dmark Rent & Service blot skal være endnu et rengøringsfirma. Jeg vil have, at det skal være mere end det; jeg vil have det til at være et brand i denne branche," forklarer Marian engageret.

Marian Grazel, der har en baggrund med mange års erfaring inden for rengøringsbranchen, betoner vigtigheden af at forstå behovene hos både virksomheder og private kunder:

"Jeg elsker, hvad jeg laver. Jeg elsker at gøre rent, og jeg elsker at se mine kunder glade. Efter så mange år med erfaring, både som ansat hos andre rengøringsfirmaer og nu som ejer af Dmark Rent & Service, har jeg indset, hvad virksomheder og private har brug for. Jeg ved, hvordan jeg skal imødekomme deres behov og skabe langvarige samarbejdsforhold."

Du finder meget mere om Dmark Rent & Service på deres Facebookside og hjemmesideBesøg Dmark Rent & Service på adressen Lilli Andersens Gade 8, st. 1 i 8240 Risskov.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Dmark Rent & Service