Marginalerne afgjorde udfaldet for IK Skovbakken

VRI - IK Skovbakken (Foto: Erik Laursen)
Profilbillede

Fredag var scenen sat i Bellevuehallerne til et opgør mellem VRI, Risskov og IK Skovbakken 2. IK Skovbakken 2 var på udebane, og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 28-27.

Cheftræner for IK Skovbakken 2, Kristian Paulsen, havde følgende kommentar til nederlaget.

Skuffelse, men samtidig en enorm stolthed over den præstation som pigerne leverer, samt det udtryk de har igennem hele kampen. Et udtryk vi har savnet, og ledt efter, i store dele af sæsonen. Hvis præstationen kan følges op i de næste kampe, så skal der nok ligge flere sejre og vente på os, i de sidste fire kampe.

Kampen gik ikke som håbet for IK Skovbakken 2, Kristian Paulsen peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

Vi skal have forbedret nuancerne i forsvarsspillet, så vi bliver i stand til bedre at justere efter modstanderholdets kvaliteter. I 2. halvleg leder vi meget efter, hvordan vi skal løse VRIs angrebsspil, der blev ledt an af Line Helenius. Det lykkes desværre aldrig rigtigt - trods mange forsøg - at stoppe VRI, der også leverede rigtigt fint offensivt spil.

Selvom skuffelsen endnu ikke har sat sig, så er der også positive takter at tage med fra kampen, ifølge cheftræner Paulsen.

Efter en uge, hvor vi har været ramt af sygdom på vitale pladser er det umuligt at fremhæve enkelte spillere for deres indsats i kampen. Rosen skal helt sikkert gå til hele truppen, der alle byder ind med 100 % i alle aktioner.

Derfor ender det også med at være en kamp, hvor det bliver de berømte små marginaler, som kommer til at afgøre udfaldet. Et udfald der ligeså godt kunne være gået vores vej, uden at det på nogen måde havde været ufortjent.

På søndag den 27. marts møder IK Skovbakken 2 DHG Odense 2. Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 i Dalumhallerne.

Kampens resultat: 28-27 til VRI, Risskov
Række: 2. Division Damer

Kilde: Cheftræner Kristian Paulsen, IK Skovbakken 2 - 2. Division Damer