Mindre integreret institution i Stavtrup Dagtilbud, søger en pædagog til en barselsvikar stilling i vuggestuen.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Den Integrerede institution Børnehøjen i Stavtrup Dagtilbud, søger pr. 15. august 2023 en barselsvikar på 30 timer i vuggestuen.

Børnehøjen er en lille velfungerende institution, med børn fra 0-6 år. Vi er normeret til 14 vuggestuebørn og 38 børnehavebørn. 

Din profil:
Det kan være, du er nyuddannet - eller du har nogle års erfaring.  
Det er vigtigt for dig, at du naturligt bruger din energi – dit engagement, din varme og din positivitet, og at du har rig mulighed for at få øje på og gøre brug af alle de muligheder, der findes i hverdagen sammen med børnene.

Det er vigtigt for dig, at Børnehøjen fungerer som et helt hus, med et tæt samarbejde mellem vuggestue og børnehave. Du ser dig selv som en holdspiller, der ser hele Børnehøjen som din arbejdsplads.

Vi forventer, at du:

 • Har et positivt livs- og menneskesyn
 • Er en tydelig, synlig og anerkendende person, som kan følge tingene til dørs
 • Er faglig velfunderet og reflekterende
 • Er nysgerrig på egen og andres faglighed
 • Kan favne og rumme forskelligheder
 • Har en sikker og imødekommende fremtræden.
 •  Overblik og godt humør.
 • Er god til at prioritere, planlægge og eksekvere opgaver 
 • Kan se muligheder i stedet for begrænsninger.

Hos os får du mulighed for at være en del af:

 • En velfungerende personalegruppe med høj faglighed.
 • En velfungerende børne- og forældregruppe
 • Et charmerende hus med mange muligheder
 • Et hus med faglig sparring, vidensdeling, støtte og godt humør
 • En del af et velfungerende dagtilbud, med fokus på fælles læring og udvikling.

Derfor skal du vælge os:
I Børnehøjen skaber vi plads til fordybelse og nærvær. Vi værner om de nære relationer, tryghed og omsorg. Vi er et rummeligt fællesskab der har øje for det enkelte barns ressourcer og den gode historie. 

I Børnehøjen arbejder vi ud fra inklusionstanken med en anerkendende pædagogik, og med klare mål ud fra ”Den Pædagogiske Læreplan” samt Stavtrup Dagtilbuds lokale arbejdsgrundlag.

Vi er en personalegruppe med god energi og højt humør som lægger stor vægt på høj faglighed og kompetenceudvikling.  Vi arbejder ud fra pædagogisk frihed under ansvar og vægter det gode samarbejde med kollegaer og forældre højt. 
De værdier, vi arbejder efter, bygger på åbenhed og gensidig respekt. Vi formidler vores værdier gennem en god og glad tone, så alle børn og voksne føler sig set og hørt fra første dag, de træder ind i huset. Vi tror på det skaber trivsel.

Vi søger en pædagog, der er med til at skabe og fastholde den gode ånd i Børnehøjen.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Deltid

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
For yderligere information, skal du være velkommen til at kontakte pædagogisk leder Rikke Malene Jensen på mail rimj@aarhus.dk  eller på telefon 23 84 48 28


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist: Torsdag den 22. juni 2023
 
Vi forventer, at afholde samtaler mandag den 26. juni 2023

Om os
Vi er placeret midt i det naturskønne Stavtrup. Det er nemt at komme hertil med bus – eller det er muligt at cykle hertil langs Brabrandstien, hvis du bor i Århus eller Viby. 
 
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Højvangsvej 1A, Stavtrup, 8260 Viby J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/mindre-integreret-institution-i-stavtrup-dagtilbud-soger-en-paedagog-til-en-barse/bwijiq/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848195

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet