Mulighed for at prøve tøj til 2022-sæsonen

Profilbillede

Nyheden er fra Aarhus Studenternes Cykelklub

MSEVEN har i dag sendt nogle prøvesæt afsted, så man kan finde den størrelse man skal bruge i tøj.

Det vil også være muligt at se nogle af de produkter an, som klubben vil udbyde til næste sæson. Vil man allerede nu gerne se hvad vi tilbyder, og hvad vi regner med det kommer til at koste* så log ind på holdsport.dk og se webshoppen (https://www.holdsport.dk/shop). Der er ingen billeder af produkterne endnu, da designet stadig mangler et par smårettelser.

Vi regner med at åbne for tøjsalget i løbet af et par uger. Har man allerede brugt alle sine surt tjente penge og SU på julegaver, så frygt ej, der vil være løbende mulighed for at købe tøj. Mere om dette senere.

Giv gerne tilkende i afstemningen på vores facebook-gruppe, hvilken dag man gerne vil prøve tøj, så der ikke sidder folk fra tøjudvalget og glor ud i luften :-)


HVOR? 🧭

Ved Studenterrådets lokaler / Studentercaféen. Jeg tilføjer lige et lokale eller lignende, når jeg ved hvor det bliver præcist.


HVORNÅR? ⏰

Den 29. november, 3. december og 6. december. Mellem kl. 18-20. Bonus info: Vil man gerne byde Kasper velkommen hjem, så er han tilstede d. 3 december, og lur mig om man ikke kan byde ham på en øl i studenterbaren efter kl. 20 😉🍻


HVAD NU HVIS TIDSPUNKTET OG/ELLER DATOERNE IKKE PASSER MIG? 😫

Så hiv fat i Asbjørn Ravn Rasmussen. Han er flex-fyr, så skriv til ham, og så kan I helt sikkert finde en løsning inden vi sender prøvetøjet tilbage til MSEVEN. De tre valgte datoer, er umiddelbart de seneste muligheder der bliver for at prøve tøj. Der er ikke planlagt andre datoer, i hvert fald.


HUSK ET GYLDIGT CORONAPAS HVIS MAN SKAL PRØVE TØJ!


*Priserne på webshoppen kan ændre sig frem til tøjsalget åbner.Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Aarhus Studenternes Cykelklub.
Kilde: Aarhus Studenternes Cykelklub