Nanna Risom brillerede for IK Skovbakken

Profilbillede
dato

IK Skovbakken 3 skulle forsøge at stjæle to point fra HEI, Skæring, da slaget skulle stå i Skæringhallen A.

Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 22-27 til stor glæde for træner, Lukas Iwersen.

Det blev til to vigtige point i kampen om at sikre os puljesejren. HEI er et godt hold der har spillet sig sikkert til mange point. De havde indtil for nyligt kun smidt point til os, og det andet tophold, AGF. De er på det seneste dog endt i en lidt dårlige stime, hvor de har smidt nogle point. På trods af det, var det er topklart HEI-mandskab vi mødte.

Især angrebsmæssigt gjorde de det svært for os og i hele første halvleg er vi faktisk reaktionære ift. hvad de kommer med. Vi får aldrig rigtig selv taget initiativ i første halvleg og har desuden et hav af tekniske fejl.

Sådan lyder det fra Lukas Iwersen, der fortsætter.

Til anden halvleg får vi justeret lidt på tingene - især forsvarsmæssigt - og får knækket kampen. Vores forsvar står bundsolidt med Nanna Risom og Katrine Korsgaard i midterforsvaret. Dette gør, at målmand, Ingrid Bjerrum, får fat på en masse bolde og vores kontramaskine endelig får tur i den.

Vi trækker hurtigt fra HEI i løbet af de første 15 minutter af 2. halvleg og lukker egentlig kampen der. Det var super fedt at se holdet løfte kvaliteten efter en rigtig dårlig første halvleg.

Den tilfredse træner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation.

Det har været en meget opdelt kamp. I første halvleg var der ikke meget der fungerede for os. Vi får ikke udfordret HEI godt nok angrebsmæssigt, og i forsvaret står vi alt for langt fra hinanden. I anden halvleg får vi justeret og står meget mere kompakt. Her får vi dækket super godt op, hvor vi holder HEI fra scoring i store perioder. Alle HEI's skud udefra bliver mødt af en parade, og vi lader ingen gennembrud gå igennem. Dette resulterer i at vores to fløje kan få løbet en masse kontra.

Det blev en overordnet positiv dag for IK Skovbakken 3, hvor træner Lukas Iwersen især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Jeg vil gerne fremhæve Nanna Risom for at brillere både angrebsmæssigt og forsvarsmæssigt. Risoms forsvarsmæssige kvaliteter har slet ikke være ukendte på holdet, hvor hun som udgangspunkt står alle 60 minutter og deler rugbrødsmadder ud til højre og venstre.

Vores sædvanlige hammer på venstre back Anne Sofie Hejsel havde dog ikke tur i den i dag og Risom fik derfor også en større rolle angrebsmæssigt i dag. Det gjorde hun fantastisk med velplacerede skud næsten ude fra 12 meter og nogle gode gennembrud på ydersiden. Stor stor ros til hende i dag.

På torsdag den 24. marts møder IK Skovbakken 3 JAI, Århus. Kampen fløjtes i gang klokken 20:30 i Vejlby-Risskov Hallerne.

Kampens resultat: 22-27 til IK Skovbakken 3
Række: 3. Division Damer

Kilde: Træner Lukas Iwersen, IK Skovbakken 3 - 3. Division Damer