Nikolaj Thomsen: "Det blev bare aldrig vores dag"

Profilbillede
dato

Søndag var scenen sat i Nibe Idræts- & KulturCenter til et opgør mellem Nibe HK og IK Skovbakken i herrernes 3. division. IK Skovbakken var på udebane, og håbede på at nuppe begge point med hjem, men desværre endte ballet med et nederlag på 28-23.

Cheftræner for IK Skovbakken, Nikolaj Thomsen, havde følgende kommentar til nederlaget.

Det blev bare aldrig vores dag. Vi laver alt for mange tekniske og taktiske fejl, hele kampen igennem, og samtidig får vi gjort kampen ekstremt urytmisk, hvilket bliver til Nibes fordel. Det er dybt frustrerende, at vi ikke engang får sat et aftryk på kampen, og lader Nibe tage kontrollen.

Hverken på eller uden for banen, får vi sat tingene rigtigt sammen, og det må jeg tage på mine skuldre. Jeg følte inden kampen, at vi havde en ok kampplan, men når vi ikke lykkes med den, så står jeg med det overordnede ansvar, og det må jeg tage på mine skuldre. Alt skal kigges igennem forfra, og så skal vi sammen finde en løsning.

Kampen gik ikke som håbet for IK Skovbakken, Nikolaj Thomsen peger her på, hvad der mislykkes i opgøret.

Der er meget der skal forbedres, men grundlæggende skal vi tilbage til vores base, og skabe noget tryghed i vores spil igen. Det handler om hårdt arbejde fremover, og det forventer vi alle sammen af hinanden.

Skuffelsen har endnu ikke sat sig, og der var heller ikke de store positive takter at tage med fra kampen, ifølge cheftræner Thomsen.

Jeg syntes ikke der kan fremhæves nogle fra hverken hjemmeholdet eller udeholdet. Nibe kommer med en god energi, og det er vel nok det eneste der kan fremhæves ved den kamp.

På lørdag den 5. marts møder IK Skovbakken, Støvring Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 15:55 i Vejlby-Risskov Hallerne.

Kampens resultat: 28-23 til Nibe HK
Række: 3. Division Herrer

Kilde: Cheftræner Nikolaj Thomsen, IK Skovbakken 2 - 3. Division Herrer