Ny pantstation i Risskov skal ombygges

Profilbillede

Det sker efter en række udfordringer.

I Risskov er man så heldig at have fået en af de helt nye pantstationer fra Dansk Retursystem. Desværre må mange pantere gå forgæves, da pantstationen ikke er stor nok til de store mængder pantflasker og dåser der afleveres. Det resulterer i, at mange pakker pantsækkene hjemmefra, tager afsted mod pantstationen, men må tage hjem når de ankommer, da pantstationen melder fejl.  

Heldigvis kan brugerne af pantstationen på Lystrupvej se frem til, at stationen udvides i løbet af 2022. Udvidelsen gør, at pantstationen vil kunne rumme hele syv gange så mange pantflasker og -dåser. 

Hvis du undrer dig over hvad forskellen er, på pantstation i Risskov og en helt almindelig pantautomat, så får du her en kort beskrivelse af dem. Pantautomaten er den vi alle kender fra supermarkedet, hvor flasker og dåser føres ind på et bånd én efter én. Til sidst får du valget mellem at donere pantbeløbet eller få en bon du kan veksle inden i butikken. En pantstation derimod, er en ubemandet station der både tæller flasker og dåser, maser dem og udbetaler pengene med det samme. 

Kilde: Redaktionen