Nybolig indtager tronen som Danmarks største mæglerkæde

dato

Nybolig har officielt overtaget titlen som Danmarks største mæglerkæde, og det markerer et historisk skifte i dansk ejendomsmæglerhistorie. Det viser nye tal fra Boliga.

Af Christian Yttergren

Historisk skifte i mæglerbranchen
Efter mange årtiers dominans er EDC blevet vippet af pinden af Nybolig. De seneste tal fra Boliga, Danmarks største boligside, bekræfter denne markante udvikling.

"Vi har fulgt udviklingen tæt, og tendensen er klar - Nybolig har indtaget førerpositionen som Danmarks største mæglerkæde målt på udbud. Dette er et bemærkelsesværdigt skifte i landskabet af ejendomsmæglerkæder, og er resultatet af Nyboligs målrettede jagt på at blive nummer et i markedet," udtaler Carsten Rysgaard, CEO hos Boliga.

"At være den største ejendomskæde i landet har stor betydning, både for mæglerkæden som helhed og for den enkelte lokale ejendomsmægler. Det signalerer ikke kun styrke og troværdighed, men kan gøre en afgørende forskel, når sælgere vælger ejendomsmægler," uddyber Carsten Rysgaard.

Nybolig er Danmarks største mæglerkæde
Ifølge Boligas tal har Nybolig måned for måned i år overhalet EDC i antallet af udbudte boliger. Dette markerer en ny æra for Nybolig som den førende aktør på det danske ejendomsmarked.

Boliga har været i kontakt med Nybolig. Nybolig bekræfter udviklingen i tallene. Nybolig oplyser desuden at være den ejendomsmæglerkæde, som i løbet af de seneste 12 måneder har solgt flest boliger i Danmark. Det er første gang i kædens historie.

Kilde: Boliga
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.