Nyt fra Risskov i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

**

 

Knuste bilruder og tyveri af værdigenstande

Natten til tirsdag har Østjyllands Politi igen fået flere nye anmeldelser om indbrud i personbiler og tyveri/forsøg på tyveri af værdigenstande. 

På Skejbygårdsvej i Risskov er der blandt andet blevet stjålet et batteri til en nøgle, hvor gerningsmanden havde knust højre forreste siderude til en bil. En anden bilejer har i perioden fra torsdag d. 19/1 kl. 17.00 til fredag d. 20/1 kl. 10.30 fået knust forreste højre siderude og rodet handskerummet igennem. 

På Thomas Nielsens Gade i Aarhus C har politiet også fået en ny anmeldelse om, at der i samme periode som i ovennævnte tilfælde var blevet knust en rude til en personbil. Heller intet blev umiddelbart stjålet i dette tilfælde.

I Lystrup er der mandag formiddag mellem kl. 11.00 og 12.00 blevet begået et tyveri fra en personbil, der havde holdt parkeret på Lystrupvej. Ligeledes opdagede en borger, at der i løbet af weekenden var blevet begået indbrud i en personbil på Kirkegade i Randers C.

Østjyllands Politi efterforsker de mange anmeldelser om indbrud i personbiler og opfordrer fortsat borgerne til at anmelde det, hvis de opdager noget mistænkeligt eller har haft indbrud i deres biler. Vi opfordrer derudover til, at man aldrig efterlader værdigenstande i bilen. Fjern også tasker og poser, så tyvene ikke har noget at gå efter. 

 

**

 

Anonymt tip førte til narkofund

En patrulje fra Østjyllands Politi foretog mandag formiddag kl. 11.37 en ransagning af en lejlighed i Randers C på baggrund af et anonymt tip. Ved ransagningen fandt betjentene frem til både hash og pot, og en 24-årig mandlig beboer blev derfor sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer. Både hash og skunk blev beslaglagt.

**

 

Hærværk på tankstation

Østjyllands Politi modtog mandag aften kl. 21.40 en anmeldelse om, at der var blevet begået groft hærværk mod en tankstation på Silkeborgvej i Brabrand.

Ved politiets ankomst til tankstationen kunne det konstateres, at samtlige ruder i butikkens facade og skydedøre var blevet smadret. To mænd iført hættetrøjer var blevet set løbe i retning af Sigridsvej, hvoraf den ene havde haft en kølle.

Østjyllands Politi efterforsker episoden nærmere.

**

 

Et kilo skunk i bilen

En 23-årig mandlig bilist blev tirsdag aften kl. 21.25 anholdt, da politiet fandt i omegnen af et kilo skunk i hans bil. Bilen blev ransaget på en parkeringsplads på Fjældevænget i Aarhus V, hvor politiet på bagsædet fandt den store mængde skunk. Efterfølgende blev også mandens bopæl ransaget, hvor der ikke blev gjort yderligere fund af interesse for politiet. 

**

 

Færdsel:

Mandag kl. 08.22 skete der et færdselsuheld på Kirkevej i Hadsten, hvor en 34-årig mandlig bilist var involveret i et solouheld. Manden kom kørende i vestlig retning, da han af uvisse årsager mistede herredømmet over sit køretøj og påkørte en lygtepæl samt nogle kantblokke til et havebed på en privat adresse. Bilen pådrog sig en del materielle skader, mens den 34-årige umiddelbart slap fra uheldet uden tilskadekomst.

Mandag kl. 08.53 standsede en patrulje fra Østjyllands Politi en personbil på Gl. Landevej i Randers SØ. Føreren viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer, ligesom han ikke havde et gyldigt kørekort. Den 27-årige mandlige fører blev derfor sigtet for de to forhold og anholdt. 

Mandag kl. 15.59 skete der et færdselsuheld på Mariagervej i Randers NV på en parkeringsplads. En 92-årig mand blev påkørt af en bakkende personbil og væltet omkuld. Bilen blev ført af en 51-årig mand. I forbindelse med episoden pådrog den ældre herre sig nogle mindre behandlingskrævende skader, og han blev derfor kørt med ambulance til hospitalet. 

Mandag kl. 20.01 blev en 24-årig kvindelig bilist anholdt af politiet, da hun kom kørende på Søren Frichs Vej i Åbyhøj. I krydset ved Viby Ringvej blev bilen bragt til standsning af politiet, hvor det efterfølgende viste sig, at kvinden var påvirket af euforiserende stoffer. Hun blev desuden sigtet for kørsel uden førerret. 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Solbakken i Risskov begået mellem fredag d. 20/1 kl. 00.00 og mandag d. 23/1 kl. 10.20
På Kystvejen i Aarhus C begået mandag d. 23/1 kl. 11.28
På Dronningborg Boulevard i Randers NØ begået mellem lørdag d. 21/1 kl. 11.00 og mandag d. 23/1 kl. 09.00
På Skovkrogen i Langå begået mandag d. 23/1 mellem kl. 09.15 og kl. 12.00
Møllebakken i Hasselager begået mandag d. 23/1 mellem kl. 08.00 og kl. 15.00
På Vestre Strandallé i Risskov begået mandag d. 23/1 kl. 19.25
På Porskær i Brabrand begået mellem søndag d. 22/1 kl. 18.00 og mandag d. 23/1 kl. 19.30
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi