Nyt fra Risskov i politiets døgnrapport

Profilbillede

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør.

 

**

 

Eftersættelse endte ved Hobro

En patrulje fra Østjyllands Politi forsøgte natten til lørdag kl. 02.05 at bringe en bil til rutinemæssig standsning ad Viborgvej i Randers. Føreren efterkom ikke patruljens anvisninger om at standse. Efter en længere eftersættelse lykkedes det, i samarbejde med Nordjyllands Politi, at bringe bilen til standsning omkring Hobro.

 

Det viste sig, at føreren var en mand sidst i tyverne, som ikke havde førerret. Han kan nu se frem til adskillige sigtelser for overtrædelse af færdselsloven – heriblandt overtrædelse af vanvidsparagraffen pga hastighed. Politiet har på den baggrund beslaglagt bilen med henblik på konfiskation. Manden er videre sigtet for at føre bilen under påvirkning af både alkohol og euforiserende stoffer. En blodprøve skal nu påvise forbruget.

 

**

Færdsel

Fredag kl. 17.43 blev en 62-årig kvinde anholdt og sigtet for spirituskørsel, efter at hun havde mistet herredømmet over sin bil og var fortsat ud over en mark på Ågårdsvej i Hadsten.

Fredag kl. 20.47 blev en 47-årig kvinde anholdt og sigtet for spirituskørsel, da hun blev standset af en patrulje på Lindkjærvej i Hadsten.

Fredag kl. 21.35 blev en 59-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Rougsøvej i Ørsted.

Fredag kl. 21.45 blev en 24-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Mariagervej i Randers Nv.

Lørdag kl. 02.05 blev en 28-årig mand anholdt og sigtet for narko- og spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Randers Nv. Den 28-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Herredsvej i Aarhus V begået fredag d. 4/3 mellem kl. 11.00 og kl. 11.33.
  • På Grenåvej i Risskov begået mellem fredag d. 11/2 kl. 06.00 og fredag d. 4/3 kl. 12.30.
  • På Vangvejen i Randers Nø begået fredag d. 4/3 mellem kl. 06.30 og kl. 16.50.
  • På Rønbjergvej i Risskov begået fredag d. 4/3 mellem kl. 07.00 og kl. 14.55.
  • På Søsvinget i Egå begået fredag d. 4/3 mellem kl. 17.00 og kl. 20.36.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi