Nyt fra Risskov i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 10.30 en 34-årig mand i et grundlovsforhør ved retten i Aarhus.

Den 34-årige mand er sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer og våbenloven i forbindelse med, at der tilbage i november blev fundet en større mængde kokain og en revolver i et teknikrum i Brabrand. Han blev anholdt mandag formiddag.

Anklagemyndigheden anmoder om, at grundlovsforhøret bliver afholdt bag lukkede døre, og Østjyllands Politi har pt. ikke yderligere kommentarer til sagen.

**

 

Biler i brand i Trige

En anmelder vågnede natten til tirsdag kl. 01.13 med et sæt, da der lød et brag fra en parkeringsplads ved Trige Centervej i Trige.

Efterfølgende udbrød der brand i to biler, og ved myndighedernes ankomst til stedet kort tid efter var de to biler helt udbrændt. En tredje bil pådrog sig også nogle brandskader, men der ikke var fare for yderligere spredning af branden til andre køretøjer eller bygninger.

Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med branden, men Østjyllands Politi kan ikke udelukke, at branden har været påsat. Vidner, der måtte have set eller hørt noget i relation til episoden, kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

**

 

Færdsel:

Mandag kl. 12.56 skete der et færdselsuheld på Gelbrovej i Houlbjerg. En 28-årig mandlig lastbilchauffør mistede herredømmet over sit køretøj, da han angiveligt forsøgte at køre uden om et dyr, der krydsede vejen. Det medførte, at lastbilen kørte ind i en hæk. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden.

Mandag kl. 14.56 skete der et færdselsuheld på Åby Ringvej i Åbyhøj, hvor en cyklist var involveret i en højresvingsulykke. En 44-årig kvindelig bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, da hun foretog et højresving i krydset ved Gudrunsvej og overså en 47-årig kvindelig cyklist, der røg hen over bilens kølerhjelm. Cyklisten blev efterfølgende kørt til kontrol på hospitalet for nogle mindre skader.

Mandag kl. 18.16 skete der et færdselsuheld på Langballevej i Mårslet. En 19-årig mand mistede muligvis grundet for høj hastighed herredømmet over sit køretøj i et sving, da han kom kørende på strækningen. Han kørte derfor ind i et vejskilt og en hæk til en privat adresse, inden køretøjet efterfølgende rullede om på taget. Hverken føreren eller tre øvrige passagerer i bilen kom umiddelbart til skade i forbindelse med episoden, mens der dog skete en del materiel skade. Føreren blev sigtet for ikke at udvise tilstrækkeligt med agtpågivenhed.

Mandag kl. 22.00 fik en 44-årig mand et klip i kørekortet, da han kørte over for rødt lys i krydset mellem Gudrunsvej/Åby Ringvej i forbindelse med et højresving. Han blev desuden sigtet for at køre med et nedslidt fordæk.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Egå Engvej i Egå begået mellem mandag d. 9/1 kl. 11.30 til fredag d. 10/2 kl. 07.00
På Byløkken i Risskov begået mellem søndag d. 12/2 kl. 10.00 og mandag d. 13/2 kl. 13.50
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi