Nyt fra Risskov i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Risskov er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør.

 

**

 

Ammunition indleveret til politiet

En magnetfisker fik søndag en noget speciel fangst på krogen, da han var taget ud for at fange fisk i Ny Egå ved Brovej i Egå.

En kasse med ammunition havde pludseligt bidt på, hvorefter fiskeren kontaktede politiet og informeret om sin fangst. Ifølge anmeldelse var der flere hundrede patroner i kassen, og en patrulje blev derfor sendt til stedet for at afhente fangsten med henblik på at få destrueret patronerne.

**

 

Brand i skur

Østjyllands Politi modtog søndag kl. 18.28 en anmeldelse om brand i et skur på Martin Hansens Vej i Ebeltoft. Ved patruljens ankomst til stedet var brandfolkene i gang med slukningsarbejdet af branden, der allerede bestod af flere meter høje flammer.

Det lykkedes brandfolkene at holde branden nede, så den ikke spredte sig til andre bygninger, men skuret, hvori branden var opstået, udbrændte. Østjyllands Politi kender endnu ikke til den konkrete brandårsag, men branden kan muligvis være opstået i noget aske fra et pillefyr. Sagen vil blive efterforsket nærmere.

**

 

Tyveri blev til røveri

En 25-årig mand blev tirsdag forsøgt tilbageholdt, da han var på vej ud af et supermarked på Frederiks Allé I Aarhus C uden at have betalt for et par høretelefoner. I den forbindelse skubbede han til en 22-årig kvinde, der dermed væltede ind i forretningens indgangsparti, inden han stak af fra stedet. Før manden stak af fra stedet, truede han verbalt kvinden på livet.

Da patruljen ankom til stedet lykkedes det efter kort tid at finde den mistænkte, der befandt sig i Rådhusparken. Her blev han sigtet for røveri og anholdt.

**

 

Knive i bilen

To mænd i alderen 23 og 30 år blev mandag kl. 03.39 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi, da de kom kørende på Vestre Ringgade i Aarhus C i krydset med Finderupvej.

Bilen blev ført af den 23-årige, som blev fundet i besiddelse af to forskellige køkkenknive, som han havde medbragt uden et anerkendelsesværdigt formål. Han blev derfor anholdt og sigtet for at overtræde knivloven.

Passageren – den 30-årige mand – blev ligeledes fundet i besiddelse af en genstand, han ikke kunne redegøre for at have medbragt. Han blev nemlig fundet i besiddelse af en machete, som sad i hans buksekant. Macheten blev beslaglagt og den 30-årige blev også anholdt i forbindelse med episoden.

To øvrige mænd i bilen i alderen 18 og 32 år blev ikke fundet i besiddelse af noget af interesse for politiet, hvorfor de fik lov at forlade stedet uden sigtelser.

**

 

Færdsel:

En 34-årig mandlig bilist blev søndag kl. 12.01 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi og sigtet for spirituskørsel. En udåndingsprøve viste en promille over det tilladte, og den 34-årige mand blev derfor anholdt. En mandlig passager i bilen blev også anholdt, da han ikke var i stand til at fremvise gyldigt ID.

Søndag kl. 12.52 skete der et færdselsuheld på Dynkarken i Aarhus C, hvor fire køretøjer var involveret i et færdselsuheld. Ingen personer kom umiddelbart til skade, og der skete begrænsede materielle skader på de involverede køretøjer. En 58-årig mand blev i forbindelse med uheldet sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende.

En 41-årig kvinde blev søndag kl. 15.18 sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort, da hun blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Århusvej i Grenå.

En 20-årig mand blev søndag kl. 16.30 sigtet for at køre bil i påvirket tilstand af euforiserende stoffer, da han blev standset af en patrulje på Århus Syd Motorvejen i Viby J. Han blev i samme forbindelse anholdt og sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort, og hans køretøj blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation.

En 29-årig mandlig bilist blev søndag aften kl. 20.00 sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort, da han blev standset af en patrulje på Linde Allé i Trustrup.

En 28-årig mandlig bilist blev natten til mandag anholdt, da han kl. 00.33 blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi. Den 28-årige mand var kommet kørende ad Søren Møllers Gade i Randers C under påvirkning af euforiserende stoffer. Der var desuden påsat stjålne nummerplader på hans køretøj, og den pågældende bil blev beslaglagt grundet flere tilfælde af kørsel uden førerret. Den 28-årige mand blev desuden sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde amfetamin.

En 20-årig mand blev mandag kl. 00.46 anholdt af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kom kørende på Paludan-Müllers Vej i Aarhus V under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev desuden fundet i besiddelse af en mindre mængde tramadoler og en joint, hvorfor han også blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Mandag kl. 06.54 skete der et færdselsuheld på Århusvej i Grenå, hvor en cyklist påkørte en trailer og pådrog sig nogle behandlingskrævende skader. 

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Holmegårdsvej i Højbjerg begået mellem lørdag d. 18/2 kl. 13.15 og søndag d. 19/2 kl. 11.15
På Skoleparken i Beder begået mellem søndag d. 12/2 kl. 15.00 og søndag d. 19/2 kl. 11.15
På Tornagervej i Risskov begået mellem tirsdag d. 14/2 kl. 15.40 og søndag d. 19/2 kl. 15.20
På J. Skjoldborgs Vej i Åbyhøj begået mellem lørdag d. 18/2 kl. 10.00 og søndag d. 19/2 kl. 15.35
På Skelagervej i Aarhus N begået søndag d. 19/2 kl. 18.26
På Tyrrestrupvej i Højbjerg begået mellem lørdag d. 18/2 kl. 08.30 og søndag d. 19/2 kl. 19.05
På Strandvejen i Aarhus C begået mellem lørdag d. 18/2 kl. 14.00 og søndag d. 19/2 kl. 21.00
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi